Ντάνιελ Νούρκα: «Συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι τελείωσε το Survivor, τις πρώτες μέρες ήταν όλα too much»

«Προσπαθώ να μπω στους ρυθμούς μου μετά το Survivor» παραδέχεται ο Ντάνιελ Νούρκα.

Στις πρώτες μέρες μετά την μεγάλη του νίκη στο Survivor και την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τις δουλειές που έχει κάνει εκτός υποκριτικής στο παρελθόν, αναφέρθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα στην εκπομπή Summer’s Cool και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον ΣΚΑΪ.

«Η αλήθεια είναι πως μέρα με την ημέρα είμαι καλύτερα. Τις πρώτες μέρες ήταν όλα too much, συνειδητοποιώ όμως σιγά σιγά ότι το Survivor τελείωσε. Προσπαθώ να μπω στους ρυθμούς μου. Μια σκέψη που είχα μέσα στο παιχνίδι είναι ότι βγαίνοντας θα ήθελα πάρα πολύ να συναναστραφώ με κόσμο και είναι κάτι το οποίο εν τέλει θέλω τον χρόνο μου για να το κάνω», τόνισε ο ηθοποιός

«Ως επί το πλείστον δεν μπορώ να πω ότι με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αλλά νομίζω ότι είναι λίγο αδιάκριτη η ερώτηση που, κάπως, καταλήγει στο “πόσα έπαιρνες;”. Μου έχει τύχει μεμονωμένες φορές και για μένα, ναι, είναι λίγο αδιάκριτο».

YouTube player

«Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές πέραν την υποκριτικής. Κατά βάση, όμως, δούλευα σαν σερβιτόρος για να βιοποριστώ. Μου έχει τύχει και δύσκολος και αγενής πελάτης μέσα στους τόσους πελάτες που έχω σερβίρει, αλλά εντάξει.

Είχα πει μια φορά σε έναν πως είναι κρίμα να χαλιέσαι γιατί μπορεί να σου έφερα λάθος τον καφέ ή το οτιδήποτε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ντάνιελ Νούρκα στον ΣΚΑΪ.

 

Exit mobile version