29 Απριλίου, 2024

Την κατηγορούν ότι έχει αλλάξει φύλο! Άγρια επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Άγρια επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου: Την κατηγορούν ότι έχει αλλάξει φύλο!

«Μου λένε ότι είμαι άντρας και έχω γίνει γυναίκα. Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα»

Στα αρνητικά σχόλια που δέχεται αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει την 1η νύχτα του γάμου της, η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συζήτησης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στα διάφορα αρνητικά πράγματα που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του ανά διαστήματα.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη δική της εμπειρία, και τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, κυρίως από χρήστες του social media.

«Μου λένε ότι είμαι άντρας και έχω γίνει γυναίκα. Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα»

«Βρε Ανδρέα μου εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας και έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει η Καινούργιου είναι πλαστική», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει», πρόσθεσε η ίδια.

«Άναψε φωτιές» η Κατερίνα Καινούργιου: Το μυστικό της που το ξέρει μόνο ο Νίκος Κοκλώνης – «Πες μας αν γίνει σύντομα να χάσουμε κιλά»

Την αφιέρωση που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε η παρέα της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να κάνει μία αποκάλυψη που άναψε «φωτιές» στα μπατζάκια των συνεργατών της. Ενώ, έξαλλος με την Κατερίνα Καινούργιου έγινε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός στο J2US του Σαββάτου τραγούδησε για τους κριτές του και όταν έφτασε στη Δέσποινα Βανδή της εξέφρασε πόσο ανυπομονεί να τη δει νυφούλα και να της κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha με αφορμή όσα ειπώθηκαν έκανε λόγο για ένα μυστικό της που το ξέρει μόνο ο Νίκος Κοκλώνης και αναρωτήθηκε αν ο κολλητός της άφησε κάποια υπόνοια στο J2US.

«Ξέρει κάτι για μένα αλλά δεν νομίζω ότι υπονόησε αυτό στο J2US…» είπε.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αμέσως βιάστηκε να τη ρωτήσει τι εννοεί και αν πρέπει να αρχίσει να ράβεται για τον γάμο της οικοδέσποινας στον Alpha.

«Κάτσε ρε Κατερίνα, αυτό προς τα εκεί που θέλουμε όλοι; Μπράβο ρε Κατερίνα! Αν είναι να γίνει σύντομα πρέπει να χάσουμε 30 κιλά.»

Εκείνη χαμογέλασε, δεν απάντησε και άλλαξε θέμα…