27 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η σοκαριστική φωτογραφία που δημοσίευσε – «Όποιος είναι “ευαίσθητος” να κάνει skip»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η σοκαριστική φωτογραφία που δημοσίευσε – «Όποιος είναι “ευαίσθητος” να κάνει skip»

Η ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσει το δέρμα στο λαιμό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από διαδικτυακούς φίλους της που ενδιαφέρονταν αν ήταν καλά, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος ήταν ότι χρειάστηκε να ακολουθήσει μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της και να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την τραγωδία των Τεμπών.

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο Instagram story η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η σοκαριστική φωτογραφία που δημοσίευσε – «Όποιος είναι “ευαίσθητος” να κάνει skip»

Σε δεύτερο story ανήρτησε μία φωτογραφία και εξήγησε: «Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους 12 μήνες είμαι έτσι είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε…».

 

Η σοκαριστική φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

 

«Ακόμα παλεύω να…»: Ανατριχιάζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τη νέα της ανάρτηση

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους, αλλά η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιορτάζει μία άλλου είδους αγάπη, αποκαλύπτοντας πως ακόμα παλεύει να αποδεχτεί το νέο της εαυτό.

Σχεδόν 2 χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή της πίσω, ακολουθώντας μία σειρά από θεραπείες, ενώ μοιράζεται στα social media την εμπειρία της, περνώντας πολύ δυνατά μηνύματα. Με την ευκαιρία, δείτε τα ντοκουμέντα που τις καθαρίζουν τις ουλές.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, το οποίο και χρησιμοποιεί συχνά για να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου δύο φωτογραφίες της, δείχνοντας το πρόσωπό της όπως είναι σήμερα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Ακόμα παλεύω να αποδεχτώ τον νέο μου εαυτό..να αγαπήσω τον νέο μου εαυτό. Βοηθήστε το σώμα σας να παλέψει. Αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας! Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χωρίς μακιγιάζ-χωρίς φίλτρα-πολλές πλαστικές επεμβάσεις» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Μας συγκινεί και πάλι η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πρέπει να παλέψεις»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελαστή και ευδιάθετη θέλησε να στείλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Όπως φαίνεται έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και είναι πιο λαμπερή και δυνατή από ποτέ. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ όσα είπε η ίδια για την ερωτική της ζωή

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της σε μία παραλία. Φορώντας μία ολόσωμη σαλοπέτα, το σκουφί της και μαύρα γυαλιά ηλίου, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή.

Όπως σε πολλές από τις αναρτήσεις της, έτσι και σε αυτήν θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για τις αισιόδοξες μέρες.

Αναλυτικά, έγραψε στη λεζάντα: «Τόσα πολλά να νιώσω.. Τόσα πολλά να κατακτήσω! “Πρέπει να παλέψεις μερικές άσχημες μέρες, για να κερδίσεις τις καλύτερες μέρες της ζωής σου”».

Οι φωτογραφίες και το μήνυμά της απέσπασαν εκατοντάδες likes από τα πρώτα λεπτά της κοινοποίησής τους.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου