27 Απριλίου, 2024

Την αποβολή Γιώργου Αυτιά από τον ΣΚΑΪ για χυδαία υπονοούμενα ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκης

Την αποβολή Γιώργου Αυτιά από τον ΣΚΑΪ για χυδαία υπονοούμενα ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκης

Μετά τον Β.Χιώτη χτύπησε και ο Γ.Αυτιάς – Κανένα υπονοούμενο όμως (και ορθώς) για τον Α.Πατέλη

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 13:08): Την αποβολή του Γιώργου Αυτιά από τον ΣΚΑΪ για χυδαία υπονοούμενα που εξέφρασε εναντίον του, κατά την διάρκεια της εκπομπής του, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκης.

Έτσι λοιπόν μετά τον Βασίλη Χιώτη «χτύπησε» τον Σ.Κασσελάκη κι άλλος γνωστός φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος, ο Γιώργος Αυτιάς, στον οποίο προφανώς δεν του αρέσουν οι «ιδιαιτερότητες» της προσωπικής ζωής του Σ.Κασσελάκη αλλά δεν αντιδράει το ίδιο (και ορθώς) όταν αυτές τις «ιδιαιτερότητες» τις έχει και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Πατέλης.

Βάσει του επιτελικού κράτους και του οργανογράμματος ο Α.Πατέλης διευθύνει την ελληνική οικονομία και ποτέ κανείς δεν έθεσε θέμα (και φυσικά είναι αυτονόητο) «προσωπικών ιδιαιτεροτήτων».

Και πολύ σωστά κανείς δεν έθεσε διότι οι άνθρωποι κρίνονται από το αποτέλεσμα και όχι από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Το ίδιο ισχύει για τον Σ.Κασσελακη , για τον Α.Πατέλη, τον πρώην υφυπουργό Ν.Γιατρομανωλάκη, για τον υπουργό Δ.Καιρίδη και πολλούς άλλους.

Αναφερόμαστε μόνο σε όσους έχουν δηλώσει τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Τα κυβερνητικά φερέφωνα έχουν βρει ένα εύκολο στόχο με υπονοούμενα χαμηλού επιπέδου  να αναφέρονται με απαξιωτικό τρόπο στον Σ.Κασσελάκη.

Είτε τον συμπαθεί κανείς είτε όχι, δεν μπορεί κάποιος να μη σημειώσει την κριτική «δυο μέτρων και δυο σταθμών» των φιλοκυβερνητικών καναλιών.

Ο Σ.Κασσελάκης ζήτησε την απομάκρυνση του Γιώργου Αυτιά, καλώντας το κανάλι του Φαλήρου «να ξεριζώσει την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».

Είχε προηγηθεί, πολύ πρόσφατα, ένα παρόμοιο σχόλιο του Βασίλη Χιώτη, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ ο Γ.Αυτιάς αναφέρθηκε στην στρατιωτική θητεία του Κασσελάκη, λέγοντας ότι στο στρατόπεδο των νεοσύλλεκτων στη Θήβα έχει και γυμναστήριο και… «να δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο», όπως ανέφερε, εάν παρουσιαστεί εκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».

Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.

Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο.

Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.

Ο κ.Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του.