18 Μαΐου, 2024

«Τι λες βρε αχάριστο, μ@λ@κισμένο» Άγριο ξέσπασμα Αφροδίτης Μάνου εναντίον Γιώργου Καπουτζίδη:

«Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος;»

Από Εύη Κουρίδου

«Καταπέλτης» ήταν στα λόγια της η Αφροδίτη Μάνου για τον Γιώργο Καπουτζίδη, σχετικά με πρόσφατη δήλωσή του για την αποδοχή των ομοφυλόφιλων από την κοινωνία.

Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός ανέφερε πως η χώρα ναι μεν κάνει βήματα μπροστά σε ό,τι αφορά την αποδοχή προς τα ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος σχετικά με το κομμάτι της τεκνοθεσίας.

Ο ίδιος, μάλιστα, έφερε το παράδειγμα πως ακόμα και αν εφεύρει κάποιος ομοφυλόφιλος το φάρμακο για τον καρκίνο, δε θα γίνει αποδεκτός, επειδή απλώς είναι ομοφυλόφιλος. Δείτε εδώ όλη του τη συνέντευξη για το νομοσχέδιο.

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Μάνου εναντίον του Γιώργου Καπουτζίδη

«Τι λες βρε αχάριστο, μαλακισμένο, που σ’ αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ’ έκανε πλούσιο;
Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος;
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;», σχολίασε στο X η Αφροδίτη Μάνου.

Σπάραξε ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Κλαίω από το πρωί! Η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα, δεν έχει φύλο»

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο Γιώργος Καπουτζίδης, για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, όπου έδωσε το «παρών» εχθές (15/2) στη Βουλή.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στα τελευταία έδρανα της Βουλής μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και παρακολούθησαν την ομιλία αλλά και την ψηφοφορία. Μάλιστα, η κοινή τους φωτογραφία έγινε viral στα social media.

«Σήμερα κλαίω από το πρωί»

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δεν μπορούσα να διαβάσω το κινητό, γιατί έκλαιγα. Είχαν ανοίξει τα μάτια μου. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση.

Πριν πάνω στη Βουλή χθες, επειδή ήξερα ότι θα μας κρατήσουν τα κινητά, λέω να πάρω τηλέφωνο τους γονείς μου. Ακούω την φωνή της μητέρας μου και της λέω “σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό”. Όχι επειδή κέρδισε ένα μετάλλιο, περήφανοι για την καρδιά του.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί για αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Αυτό θα είναι ο στόχος μου. Δεν φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης με τραμάμενη φωνή.

Reduce bounce rates