26 Απριλίου, 2024

Θεόδωρος Κατσανέβας: Διασωληνώθηκε με Covid-19. Η αλήθεια για εμβόλιο, ποιο και πότε έκανε

Θεόδωρος Κατσανέβας: Διασωληνώθηκε με Covid-19. Η αλήθεια για εμβόλιο, ποιο και πότε έκανε

Δύσκολες ώρες για τον Θεόδωρο Κατσανέβα.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας νοσηλεύεται με covid από τις 19 Απριλίου.

Επιδείνωση παρουσίασε χθες η κατάσταση της υγείας του 74χρονου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσανέβα, που νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορωνοϊό, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Ετσι, οι γιατροί προχώρησαν χθες το βράδυ στη διασωλήνωσή του.

Πολλοί έσπευσαν να πούν ότι αυτό ακυρώνει την επιχειρηματολογία των επιστημόνων ότι οι εμβολιασμένοι δεν διασωληνώνονται στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, στο twitter γράφτηκε και το εξής σχόλιο: «Διασωληνώθηκε στο Σισμανόγλειο ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κατσανέβας ακυρώνοντας το αφήγημα του πολιτικού απατεώνα Κούλη Μητσοτάκη ότι καταλήγουν στο νοσοκομείο οι απερίσκεπτοι που αρνιούνται τον εμβολιασμό, μιας και ο κ. Κατσανέβας είχε εμβολιαστεί»

Ποια είναι η αλήθεια για τον εμβολιασμό του Θεόδωρου Κατσανέβα;

Η αλήθεια είναι ότι ο Θεόδωρος Κατσανέβας έκανε την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14/4, αλλά δυστυχώς εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα της νόσου στις 18/4, μην έχοντας προλάβει όπως φαίνεται να αναπτύξει αντισώματα.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είχε εμβολιαστεί μόνο με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer που σημαίνει ότι δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ανοσία σε ικανοποιητικό βαθμό (95% με τις 2 δόσεις).

Επομένως ό,τι γράφεται για την αναποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι εντελώς αναληθές και σκοπό έχει απλά να δημιουργήσει σενάρια συνωμοσίας, και ιδιαίτερα στους μεγαλύτερους σε ηλικία, που αποδείχτηκαν πολύ επιρρεπείς.