26 Απριλίου, 2024

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Άδεια καρέκλα, τριαντάφυλλο Φώφης Γεννηματά και Vangelis [φωτο, video]

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Άδεια καρέκλα, τριαντάφυλλο Φώφης Γεννηματά και Vangelis

Η άδεια καρέκλα είναι στην πρώτη σειρά ανάμεσα στους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής – Δείτε φωτογραφίες.

Με μία άδεια καρέκλα και ένα λευκό τριαντάφυλλο πάνω σε αυτήν, οι ιθύνοντες του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ επέλεξαν να τιμήσουν την μνήμη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά κατά το συνέδριο του κόμματος.

Η Χαριλάου Τρικούπη επιχειρεί να προτάξει το κοινωνικό πρόσημο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Εξάλλου, στο συνέδριο θα συμμετάσχει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό απόψε, ενώ αύριο το μεσημέρι θα μιλήσουν κατά σειρά οι Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δείτε φωτογραφίες:

Υπό τους ήχους του «Chariots Fire» του τεράστιου συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, αλλά και των Scorpions ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέβηκε από τις εξέδρες προς την αρένα του γηπέδου με τον κόσμο να τον υποδέχεται με θερμό χειροκρότημα.

Με θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκε ο κόσμος τον προέδρου του κόμματος όπως και τους Κώστα Σημίτη, Ευάγγελο Βενιζελο και Γιώργο Παπανδρέου.

Μάλιστα, οι τρεις τους κάθονται δίπλα ο ένας στον άλλον εκπέμποντας μήνυμα ενότητας, ιδιαίτερα σχολιάζεται η τετ α τετ κουβέντα που έπιασαν οι κ Βενιζέλος – Παπανδρέου.

Νεολαίοι του κόμματος φωνάζουν συνθήματα όπως, «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό», κρατώντας στα χέρια τους σημαίες του κόμματος.

Στις πρώτες σειρές βρίσκονται ιστορικά στελέχη της παράταξης όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Παρασκευας Αυγερινός, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Πέτρος Ευθυμιου αλλά και η Μιλένα Αποστολάκη, ο Νίκος Αλιβιζάτος, ο καθώς και ο Γιάννης Πανούσης. Το παρών έδωσε ακόμα και ο… Κίμωνας Κουλούρης.

Δείτε live την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη