5 Μαΐου, 2024

Survivor spoiler 15/04: «Άντε γ@μ@σ@@ ρε γελοίε» – Πλακώθηκαν άσχημα το πρώτο βράδυ μετά την ένωση στην ίδια παραλία

Survivor spoiler 15/04: «Άντε γ@μ@σ@@ ρε γελοίε» – Πλακώθηκαν άσχημα το πρώτο βράδυ μετά την ένωση στην ίδια παραλία

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 15/04: Το πάρτι της Ένωσης είναι γεγονός, τα γυρίσματα έχουν γίνει και οι παίκτες των δύο ομάδων μένουν πλέον στην ίδια παραλία.

Όπως είναι λογικό οι παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών έχουν έρθει πιο κοντά και υπάρχουν νέες φιλίες αλλά και καινούργιες κόντρες. Μια από αυτές είναι εκείνη του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Γιάννη, με τους δύο άνδρες να “σφάζονται” με το καλημέρα της ένωσης.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα μετακομίσουν στην παραλία των κόκκινων και επειδή ο Νίκος Γιάννης θα θελήσει να εμφανιστεί φιλόξενος προς τους νέους συγκάτοικους θα βρεθεί στο στόχαστρο του Τάκη Καραγκούνια.
Survivor spoiler 15/04: «Άντε γ@μ@σ@@ ρε γελοίε» - Πλακώθηκαν άσχημα την πρώτο βράδυ μετά την ένωση στην ίδια παραλία

«Μας έχεις ζαλίσει τα @@@@ ρε φίλε! Ξέρουμε που θα κοιμηθούμε έλεος», φάνηκε να λέει ο Τάκης προς τον Νίκο με τον τελευταίο να απορεί και να λέει πως «δεν πας με τα καλά έχεις πρόβλημα. Ψάχνεις συνεχώς κάποιον για να τσακωθείς να το κοιτάξεις», με τον Νίκο να αποχωρεί από το σημείο και να αφήνει στο περιθώριο την όλη φάση.

Μπορεί ο τσακωμός να μην πήρε διαστάσεις, όμως όπως φαίνεται έχουμε μια νέα κόντρα από την πρώτη μέρα κοινής συμβίωσης Διασήμων και Μαχητών. Τάκης εναντίον Νίκου και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κοινή τους συμβίωση. Ωστόσο επειδή ο Νίκος είναι ένα παιδί που αποφεύγει τις εντάσεις και τους τσακωμούς δεν νομίζουνε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη συνέχεια στο όλο ζήτημα που προέκυψε την πρώτη μέρα της κοινής συμβίωσης μπλε και κόκκινης ομάδας.

Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο τους δεν ήρθαν πρώτη φορά σε κόντρα! Δείτε παρακάτω τι είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν: