6 Μαΐου, 2024

Survivor 4: Το δώρο του Ατζούν σε Σάκη και Μαριαλένα – «Χρυσή» πρόταση για συνεργασία

Survivor 4: Το δώρο του Ατζούν σε Σάκη και Μαριαλένα – «Χρυσή» πρόταση για συνεργασία

Το love story του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει τραβήξει τα βλέμματα στο φετινό Survivor

Χρυσό συμβόλαιο σε Σάκη και Μαριαλένα για να παραμείνουν στην Acun Medya φαίνεται ότι συζητά το δίδυμο του «Survivor 4» με τον μεγαλοπαραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι. Μπορεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης να βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ, όμως ο Ατζούν φαίνεται πως είναι έτοιμος να τάξει λαγούς με πετραχήλια στους δύο πρώην συντρόφους – όπως υποστηρίζει η Μαριαλένα που ισχυρίζεται ότι οι δυο τους είναι μόνο φίλοι – για να παραμείνουν σε συνεργασία και μετά το Survivor.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, ο Ατζούν έχει ήδη προσεγγίσει τους δύο παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Έχει γίνει μία μεγάλη πρόταση για να συνεχίσουν μαζί, μετά το παιχνίδι, σε ένα νέο project που θα τους ταιριάζει. Ο παραγωγός μίλησε με τους παίκτες για το μεγάλο χρηματικό ποσό που θα τους προσφέρει, αλλά οι λεπτομέρειες θα ξεκαθαριστούν μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Στην τελική ευθεία του Survivor – Οι λεπτομέρειες του μεγάλου τελικού

Μετά την Ελένη Χαμπέρη ακολουθεί μία αποχώρηση στις 27 Ιουνίου. Κατόπιν οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί μια μέρα μετά, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, στο ανοικτό Γαλατσίου. Το παρών θα δώσουν συγγενείς, αλλά και όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο παιχνίδι και φυσικά ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.