6 Μαΐου, 2024

Survivor 4 – κολλητός Ντάφυ: “Το οικονομικό deal που έκανε είναι πάρα πολύ καλό”

Survivor 4 – κολλητός Ντάφυ: “Το οικονομικό deal που έκανε είναι πάρα πολύ καλό”

“Είναι τόσο αυθόρμητος, τόσο αληθινός, τόσο αγαθός που για το μόνο που μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος είναι…”

Πρωί Παρασκευής και εννοείται πως το πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές είναι το Survivor 4! Στο Ευτυχείτε, βγήκε μέσω skype ο κολλητός φίλος του Τριαντάφυλλου, Δημήτρης Βραχάμης, και μίλησε για τον τραγουδιστή και για την συμμετοχή του στο ριάλιτι αποκαλύπτοντας και μια πιπεράτη πληροφορία περί… οικονομικών συμφωνιών.

Ξέρουμε ότι παίρνει καλά λεφτά από το παιχνίδι, αλλά είναι πρώτη φορά που ένας δικός του άνθρωπος βγαίνει και το επιβεβαιώνει…

Οι δηλώσεις του κολλητού του Τριαντάφυλλου για την συμμετοχή του στο Survivor

“O Τριαντάφυλλος γενικά είναι ένας άνθρωπος που δεν κουράζει, έχει πολύ χιούμορ κι από ότι έχω δει, μέχρι να γίνει το επεισόδιο με τα άλλα δυο παιδιά ήταν η ψυχή της παρέας.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί, το οποίο είναι παιδί. Είναι τόσο αυθόρμητος, τόσο αληθινός, τόσο αγαθός που για το μόνο που μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος είναι ότι λέει πάντα αυτό που θέλει να πει κι αυτό που αισθάνεται. Αυτό, λοιπόν, πολλές φορές σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας επαγγελματίας τραγουδιστής ο οποίος κάποτε ήταν σε πολύ μεγάλη θέση στο τραγούδι και πραγματικά τον ξέρει και τον αγαπάει πολύς κόσμος.

Ο Τριαντάφυλλος από ότι μου έχει πει εμένα, μπήκε στο Survivor γιατί δεν είχε τι να κάνει, επειδή τα μαγαζιά είναι όλα κλειστά, και ήθελε να τεστάρει την αντοχή του. Ήθελε να μπει να αποδείξει ακόμα και στον εαυτό του ότι είναι δυνατός να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του παιχνιδιού.