2 Μαΐου, 2024

Survivor 2024: Αποχώρησε ο Άγγελος Γεωργουδάκης – Σοκ στους Μαχητές

Το πρόβλημα υγείας δεν υποχώρησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και ο Άγγελος Γεωργουδάκης επέστρεψε στην παραλία των Μαχητών για να πει στους συμπαίκτες του ότι εγκαταλείπει το Survivor. Τα όσα περιέγραψε, σόκαραν τους πάντες.

Η δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor είναι γεγονός, αλλά ο Άγγελος Γεωργουδάκης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο με απόφαση των γιατρών και τους Μαχητές με εντολή γιατρού, ενώ ο Χρήστος Βολικάκης δεν μπορούσε να συνυπάρξει με την ομάδα του.

Ο παίκτης των Μπλε απουσίαζε εδώ και πολλές μέρες γιατί ακούμπησε ένα κοράλλι, το οποίο άφησε στον οργανισμό του τοξίνες, οι οποίες τον οδήγησαν στο νοσοκομείο και τους γιατρούς στην απόφαση πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Έτσι, ο Άγγελος Γεωργουδάκης επέστρεψε στην παραλία των Μαχητών για να ενημερώσει τους συμπαίκτες του για τις εξελίξεις, να τους αποχαιρετίσει και να υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει του χρόνου.

«Θα αρχίσω να πιστεύω στα μάγια γιατί πίστεψα στην αρχή ότι είναι το κακό μάτι της πρώην μου αλλά τέτοιο κακό μάτι ούτε ο γέροντας της ομάδας δεν μπορεί να ρίξει!

Η περιπέτεια με την υγεία μου συνεχίστηκε και συνεχίζεται. Αυτή η τοξίνη από το κοράλλι έκανε τα κάτω άκρα μου παράλυτα για αρκετές ημέρες. Τώρα, δηλαδή, μπορώ και ξαναπερπατάω. Αυτή η τάση για λιποθυμία και η ζάλη ακόμα υπάρχουν.

Φανταστείτε πως δυο βράδια ένιωσα μέχρι και τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει και να μην οξυγονώνεται. Ήταν λες και μου έχεις πατήσει ένεση ευθανασίας. Εκεί ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί τρόμαξα πραγματικά για την υγεία μου, σκεφτόμουν να μην μου αφήσει κανένα κουσούρι αυτή η ιστορία.

Εν τέλει με πλάκωσαν με ενέσεις και ορούς και λύθηκε αυτό για κάποιο διάστημα. Μου έχει αφήσει όμως κάποια κουσούρια αυτή η ιστορία για τα οποία, όπως μου λέει ο γιατρός, ίσως κάνει και μερικούς μήνες να εξασθενήσει η επήρεια από την τοξίνη» είπε ο παίκτης των Μαχητών, ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπει το Survivor.

«Αυτή είναι η τελευταία μου μέρα στο νησί σήμερα. Έκανα μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσω τις δυνάμεις μου αλλά, εκτός από θέλημα γιατρού, είναι και θέλημα Θεού απ’ ότι φαίνεται να μην συνεχίσω.

Αυτό είναι το παιχνίδι, επικίνδυνο και απρόοπτο», είπε ο Άγγελος Γεωργουδάκης, αποχαιρετώντας έτσι τον Άγιο Δομίνικο.