3 Μαΐου, 2024

«Μου λένε ότι γουρλώνω τα μάτια μου»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε βραβείο για τα βιντεάκια του στο TikTok και «έδωσε» πόνο

«Να πέσει το βίντεο…»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε βραβείο για τα βιντεάκια του στο TikTok και «έδωσε» πόνο. Μάλιστα ο πρωθυπουργός δημοσίευσε και ένα βίντεο που τον ακούμε να δηλώνει «μου λένε ότι γουρλώνω τα μάτια μου».

Με μεγάλη δόση χιούμορ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωταγωνιστεί σε ακόμα ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο αυτοσαρκάζεται για τα μάτια του αλλά και για τα μαλλιά του. Παράλληλα, αυτός είναι ο αστυνομικός ΤikToker που βοήθησε στη σύλληψη παιδόφιλου.

Με αφορμή το βραβείο για την καμπάνια του στο TikTok, παρουσίασε ένα βίντεο με ανάλαφρες στιγμές του, το οποίο είχε ετοιμάσει προεκλογικά η ομάδα του αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ.

Δείτε το βίντεο

Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε, ούτε θα φύγετε στη Γερμανία»

Με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τα εγκαίνια του οδικού άξονα Ακτίου-Αμβρακία, αναφέροντας πως δεν θα χρειαστεί ούτε γκαρσόνια να γίνουν, ούτε να φύγουν στη Γερμανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μία μέρα μετά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και το μέτρο για την πρώτη αρωγή έως 10.000 ευρώ στους αγρότες, άκουσε τα αιτήματά τους στη Βόνιτσα και λέγοντάς τους πως ούτε γκαρσόνια θα γίνουν αλλά ούτε και θα μεταναστεύσουν στη Γερμανία. «Για μένα η στηριξη του πρωτογενούς τομέα είναι πρώτη πολιτική προτεραιότητα. Ξέρω τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Αυτά τα δύσκολα τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση στάθηκε στο μέτρο του δυαντού κοντά στους αγρότες με στηριξη του ΕΛΓΑ με αποζημιώσεις 1 δισ. ευρώ, με μείωση του ΦΠΑ σε λιπάσματα και ζωοτροφές.

@kyriakosmitsotakis_

13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

Είμαστε πάντα ανοιχτοί να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρουμε τις εκκρεμότητες με το κόστος της κίνησης και του ντίζελ και στο μέτρο του εφικτού γιατί οι δημοσιοονομικές δυνατότητες δεν είναι απεριόριστες», ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενους από τη Βόνιτσα σε όλους τους αγρότες που βρίσκονται σε μπλόκα.

@kyriakosmitsotakis_

Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis