20 Μαΐου, 2024

Στα δικαστήρια η Τάνια Τσανακλίδου: «Θα δικαστώ τον Φεβρουάριο – Μου έκαναν μήνυση ότι υποκινώ κόσμο σε βιαιοπραγίες»

Το άγνωστο σκηνικό που θα την οδηγήσει ενώπιον της διακιοσύνης

Στην αποκάλυψη ότι δικάζεται προχώρησε η Τάνια Τσανακλίδου στο Στούντιο 4.

Όπως εξήγησε η ερμηνεύτρια, κάποιος θεώρησε μια παλιά της συνέντευξη ως προτροπή σε εξέγερση. Με την ευκαιρία, δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αύριο κανονικά θα δικαζόμουν. Είχα δώσει μια πολύ μεγάλη συνέντευξη στην Αυγή το 2020 όπου ανάμεσα σε όλα έκανα μια πολιτική τοποθέτηση ότι έτσι όπως είναι ο κόσμος για να αλλάξει πρέπει να γίνει εξέγερση και κάποιος με έστειλε στον εισαγγελέα πώς με αφήνουν να ξεσηκώνω τον κόσμο σε βιαιοπραγίες.

Λόγω της αποχής των δικηγόρων θα δικαστώ τον Φεβρουάριο.

Και λέω πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων; Δεν βλέπουν μια ηλικιωμένη γυναίκα;» είπε με χιούμορ.

«Πετσόκομα» από την Τάνια Τσανακλίδου: «Πλάκα μου κάνετε; Εδώ δεν φοβήθηκα…» – Η επική απάντησή της για το gay φιλί που έγινε viral

Η νέα original σειρά του ΑΝΤ1+ με τίτλο “Ζωή”, με τη Μαρία Καβογιάννη και ένα κορυφαίο cast με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική μυθοπλασία, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Η “Ζωή” συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα με το μεταφυσικό στοιχείο. Είναι μια σειρά για μικρούς και μεγάλους, που παντρεύει με επιτυχία το παραδοσιακό στοιχείο με τη διαφορετικότητα, χάρη στη Μαρία Καβογιάννη που γεφυρώνει με απόλυτη ισορροπία το χάσμα ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα.

Το φιλί Τσανακλίδου – Κουλίεβα

Μεταξύ άλλων, η Τάνια Τσανακλίδου και η Ταμίλα Κουλίεβα θα υποδυθούν ένα ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί του και έχει χωρίσει. Μετά από πολλά, τα ξαναβρίσκουν μέσα από τη συμβολή της Μαρίας Καβογιάννη, οποία είναι η βασική πρωταγωνίστρια του σίριαλ.

Το φιλί των δύο κυριών έχει γίνει viral στα social media, ενώ στην παρουσίαση της σειράς, ερωτήθηκαν και οι δύο για αυτή την εμπειρία.

Reduce bounce rates