20 Μαΐου, 2024

Μεσολόγγι: Το παραδέχτηκε ο κρεοπώλης – «Πήγα με τον Μπάμπη στον κάμπο – Υπήρχε μια θήκη με όπλο…»

Εντολή για δείγμα DNA του κρεοπώλη – Αλλάζει την ιστορία ο 50χρονος

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς, σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος κατηγορούμενος κρεοπώλης άλλαξε την ιστορία και τώρα προσπαθεί να εξηγήσει τι έκαναν με τον Μπάμπη στην περιοχή των φωτοβολταϊκών. Παράλληλα, δείτε εδώ καρέ-καρέ τη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη αλλά και τη μοιραία 50λεπτη διαδρομή που έκανε ο κρεοπώλης.

«Θυμήθηκε» ο κρεοπώλης

Μεταξύ άλλων είπε στην ανακρίτρια: «Πήγα με τον Μπάμπη στον κάμπο, περάσαμε μπροστά από τα φωτοβολταϊκά. Για 40 λεπτά κάναμε βόλτα στα φωτοβολταϊκά για να περάσει η ώρα. Μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ και του τα επέστρεψα τα Χριστούγεννα».

Και πρόσθεσε: «Όταν τον συνάντησα υπήρχε μια θήκη με όπλο. Τον ρώτησα αν θα πάει για κυνήγι και μου είπε ότι τον περιμένει κάποιος».

Στις ερωτήσεις της ανακρίτριας απάντησε επίσης ότι «δεν θυμόμουν ότι κράτησε 20 λεπτά η βόλτα και δεν είχα κινητό για να βλέπω την ώρα».

Ανέφερε δε: «Δεν είπα για τη βόλτα γιατί δεν ήξερα ότι ο Μπάμπης έχει εξαφανιστεί».

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «Τα σκάγια θα ρίξουν “φως” στην δολοφονία» – Ξεδιαλύνει το τοπίο η ιατροδικαστής Σπανουδάκη 

Τον «γρίφο» της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου προσπαθούν να λύσουν οι αρχές στο Μεσολόγγι, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας και στο σημείο όπου χθες το απόγευμα (22/01) εντοπίστηκε η σορός.

Ο 50χρονος κατηγορούμενος κρεοπώλης, ο οποίος συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία, μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Μεταγωγών, στην Αθήνα.

Η ιατροδικαστής, Ελπίδα Σπανουδάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέλυσε την κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του άτυχου Μπάμπη, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος 18 μέρες μετά την εξαφάνισή του δίνοντας σημαντικές επισημάνσεις για τα στοιχεία που θα «μαρτυρήσουν» τον τρόπο της δολοφονίας.

 

Reduce bounce rates