20 Ιουνίου, 2024

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»

Τα νεότερα για την επόμενη μέρα του αγαπημένου τραγουδιστή

Τα νεότερα της κατάστασης της υγείας δύο πολύ αγαπητών προσώπων στο ευρύ κοινό, του Δημήτρη Σταρόβα και του Δημήτρη Κόκοτα, μετέφερε η Ματίνα Παγώνη στο «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση ενώ τόνισε πόσο κρίσιμης σημασίας είναι η πρόληψη στην υγεία των ανθρώπων.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τη δική του αναπνοή»

«Ο Δημήτρης έχει τη δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του. Δεν έχει σημασία πόσος χρόνος πέρασε. σε αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος» δήλωσε η Ματίνα Παγώνη στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται.

«Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του Δημήτρη Σταρόβα»

«Είναι και οι δυο Δημήτρηδες αγαπητοί. Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ομάδα έδρασε πολύ γρήγορα, είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά, θέλει τον χρόνο του, να πάει σπίτι του και πάνω από όλα ο κόσμος να ξέρει ότι πρέπει να προσέχουμε την αύξηση του βάρους, τον διαβήτη, την υπέρταση».

«Τα αγγειακά εγκεφαλικά, θέλουν τον χρόνο τους, πρέπει να περάσουν κάποια 24ωρα και σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του».

Reduce bounce rates