Σπάραξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την κουβαλώ μέσα μου, την έχασα από καρκίνο»

Σπάραξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την κουβαλώ μέσα μου, την έχασα από καρκίνο»

Η άγνωστη ιστορία της προσωπικής του ζωής

Με αφορμή τις δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη για την ζωή της μετά την απώλεια του Πάνου Ζάρλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην απώλεια της πρώτης του σχέσης και σπάραξε, αποκαλύπτοντας πως την κουβαλά μέσα του, καθώς την έχασε από καρκίνο.

«Δεν συνηθίζεις, αλλάζεις, κουβαλώντας τον άλλον μέσα σου και μάλιστα με έναν τρόπο σαν να ζει. Το ξέρω από δικά μου πρόσωπα που έχασα κι όχι τώρα μεγαλώνοντας, αλλά και μικρός έχασα την κοπέλα μου, την Εύη, και την κουβαλούσα και την κουβαλώ. Παρόλες τις σχέσεις και τους γάμους που έκανα. Μεγάλη σχέση. Ναι, από καρκίνο» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έχω γράψει το Χαμένο Νησί κι όλους τους δίσκους. Λόγω δημιουργικής εργασιοθεραπείας έγραφα για αυτήν. Πάρα πολλές φορές προχωρώ με το αμάξι και την σκέφτομαι ότι «έφυγε» τόσο άδικα και πόσο άδικος είναι ο χρόνος. Το ίδιο λέω και για τον αδερφό μου και τους γονείς μου. Αυτά τα πρόσωπα τα κουβαλάμε μέσα μας κι είναι η ίδια μας η πορεία που χαράζουμε κρατώντας ζώσα αυτήν την μνήμη» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Έριξε «βόμβα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Του χρόνου μπορεί να είμαι και στην Κατερίνα Καινούργιου και στο…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου το Σάββατο (29/4), ρίχνοντας τη δική του «βόμβα» για το τηλεοπτικό του μέλλον. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι μπορεί του χρόνου να είναι και στην Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και κάπου αλλού. Με την ευκαιρία, δείτε την πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω μιλήσει καθόλου για του χρόνου. παρόλο που είμαι λαλίστατος, δεν έχω μιλήσει καθόλου! Όχι, δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου και τι θα συμβεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει, έχω να δω τον Νίκο Κοκλώνη που είναι καθ’ ύλην αρμόδιος πριν από την αρρώστια μου. Έκτοτε τον έχω δει αποσπασματικά στο στιλ «φιλιά, φιλιά», «αγάπη μου, αγάπη μου». Σε αυτό το επίπεδο. Όχι να κάνουμε όμως κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι, τι θα συμβεί του χρόνου, αν θα συνεχίσουμε, πως θα συνεχίσουμε, με τι τρόπο θα συνεχίσουμε… Ένα είναι σίγουρο ότι ο αγώνας συνεχίζεται».

«Δεν ζω εποχή διλημμάτων και ούτε θα απαντώ σε υποθετικά ψευδεπίγραφα διλήμματα. Μπορεί του χρόνου να είμαι και στην Κατερίνα Καινούργιου και στο Fame Story, μπορεί και όχι. Ότι είναι να έρθει, θε να ‘ρθει και να με προσπεράσει ή να το προσπεράσω. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτά. Θα συζητήσω με τους όρους, που δεν είναι ποτέ οικονομικοί αλλά πάντα είναι δημιουργικοί».

«Δηλαδή αν είναι να γίνει ένα σωστό, υγιές Fame Story με την σωστή συνταγή του ριάλιτι και πολύ σωστό διαγωνιστικό, είμαι μέσα. Αν είναι όμως να γίνει ένα από αυτά που δείχνουν την κοινωνία με παραμορφωτικό φακό, δεν είμαι υπέρ του παραμορφωτικού φακού» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN ενώ για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξήγησε πως «να περάσουμε σε ένα επόμενο σοβαρό ερώτημα που έχεις να μου κάνεις. Δεν απαντώ στο τι μπορεί ο καθένας να θέτει σαν ερωτήματα, σαν προσπάθεια να υπάρξει στα πράγματα. Δεν στεναχωριέμαι με τίποτα. Μεταξύ μας αγνοώ και τι είπαν κάποιοι άνθρωποι».

.