28 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Βίσση: «Φοβάμαι μην τελειώσει αυτό που κάνω – Φοβόμουν τον Καρβέλα…» (Video)

Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Βίσση: «Φοβάμαι μην τελειώσει αυτό που κάνω – Φοβόμουν τον Καρβέλα…»

«Δεν είναι πολύ ωραίο να μετράς χρόνια»

Η Άννα Βίσση γιόρτασε τα 50 χρόνια καριέρας στη δισκογραφία και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στη Λάρνακα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας πως φοβάται μην τελειώσει αυτό που κάνει., ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι στην αρχή φοβόταν τον Νίκο Καρβέλα.

«Δεν συμπαθώ πολύ, αυτό που κάνω τώρα, προτιμώ να τραγουδάω. Φουσκώνω από περηφάνια για όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν είναι πολύ ωραίο να μετράς χρόνια. Φοβάμαι μην τελειώσει αυτό που κάνω», είπε αρχικά η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση θυμήθηκε τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Με την ευκαιρία, δείτε πώς έσωσε τη Σοφία Καρβέλα από το αλκοόλ.

Για τον Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση είπε: «Ο Νίκος Καρβέλας είναι αυτό που λένε κάρμα, μαγεία. Στην αρχή φοβόμουν τον Καρβέλα, μετά τον ερωτεύτηκα, ήταν τύχη που τον γνώρισα. Ο Νίκος μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας και την αιωνιότητας. Ο Καρβέλας δεν θα με αφήσει να πεινάσω από τραγούδια, θα είμαι πάντα η βασίλισσά του».

«Συγκίνηση» για την Άννα Βίσση: «Είμαι πολύ περήφανη για τη Σοφία Καρβέλα, την εκνεύριζα και…»

Η Άννα Βίσση έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Σοφία Καρβέλα και πολλές φορές συγκινείται όταν μιλάει γι’ αυτή. Σε μια σπάνια συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως είναι πολύ περήφανη για το παιδί της και αποκάλυψε πως παλιά την εκνεύριζε, ενώ πλέον δεν μαλώνουν πια.

Η Σοφία Καρβέλα ζει εδώ και χρόνια μόνιμα στις ΗΠΑ όπου έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια με τον σύντροφό της Θανάση Πανουργιά. Έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Νίκο και τον Νέστορα και απολαμβάνει μαζί τους την καθημερινότητά της. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε άνθρωπο που ζει μακριά από αγαπημένα πρόσωπα της ζωής του, καμιά φορά την πιάνει νοσταλγία.

Η Σοφία Καρβέλα έχει επιλέξει να μιλά πάντα με ειλικρίνεια στα social media της, ακόμα κι όταν σχολιάζει τις φωτογραφίες της μητέρας της. Πριν από λίγο καιρό είχε σχολιάσει μία φωτογραφία της Άννας Βίσση παρακαλώντας τη «Να γεράσει λίγο». «Μπορείς τουλάχιστον να δείχνεις λίγο μεγαλύτερη από τα 42 ας πούμε;», της έγραφε με χιούμορ.

Σε διαφορετικό σχόλιο αναφερόταν ξανά στο πόσο της λείπει η μητέρα της, αλλά και τι ακριβώς απολαμβάνει στην καθημερινότητά της μαζί της κάθε φορά που την επισκέπτεται στη Νέα Υόρκη όπου ζει.

Το σχόλιο της Σοφίας Καρβέλα για τη μητέρα της, Άννα Βίσση

«Επίσης μου λείπεις. Μπορείς να έρθεις στη Νέα Υόρκη και να πάμε σινεμά μαζί και να μοιραστούμε το pop corn και να με αφήνεις να σε διατάζω και να σε βάζω να κάνεις πράγματα για μένα και να σε βλέπω να λιώνεις για μένα, όπως λιώνω εγώ για τα μικρά μου παιδιά;», αναρωτιόταν η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση της απαντούσε με ένα δακρυσμένο emoji.

Η Άννα Βίσση είχε επίσης μιλήσει για τη σχέση της με την κόρη της στην εκπομπή Mega Καλημέρα. «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο (σ.σ. η σχέση της με τη Σοφία). Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια. Τη θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει», σημείωνε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.