Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε ο σωσίας του – «Μια κοπέλα μου είπε “Θεέ μου είσαι ζωντανός;”»

Παντελής Παντελίδης (Copyright: NDP)

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε ο σωσίας του – «Μια κοπέλα μου είπε “Θεέ μου είσαι ζωντανός;”»

Στην πατρίδα του, τη Δανία, ένας τραγουδιστής με το όνομα Janus Wiberg εχει ξεκινήσει τη δική του επαγγελματική πορεία στον χώρο της μουσικής. Ωστόσο, αυτός ο Δανός καλλιτέχνης έχει αρχίσει να γίνεται ευρέως γνωστός και στο ελληνικό κοινό.

Το γεγονός αυτό δεν οφείλεται σε κάτι άλλο παρά στην εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τον Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα, όταν ο Janus Wiberg έμαθε για την ομοιότητα αυτή, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Έλληνα τραγουδιστή, ερμηνεύοντας μία από τις επιτυχίες του.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω “Καλημέρα”. Είμαι 32 ετών και είμαι από τα νησιά Φερόε που βρίσκονται ανάμεσα στη Δανία και την Ισλανδία. Έγινα διάσημος στη χώρα μου το 2016 όταν έκανα ένα από τα μεγαλύτερα hit. Μετά πήγα στη Δανία για να κάνω μουσική με τον παραγωγό μου» ανέφερε, αρχικά, ο Janus Wiberg στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes».

«Μια μέρα ήμουν σ’ ένα βενζινάδικο και καθώς περίμενα μια κοπέλα με κοιτούσε πολύ έντονα, δεν μπορούσε καν να μου μιλήσει. Έβαλε το χέρι της στο πρόσωπό της και μου είπε: “Θεέ μου είσαι ζωντανός;” Της απαντάω: “Τι συμβαίνει; Και μου λέει: “Πρέπει να σε φωτογραφήσω, με τρόμαξες γιατί μοιάζει πολύ με τον Παντελή Παντελίδη”. Τότε εγώ δεν ήξερα ποιος είναι» πρόσθεσε.

Όσον αφορά το βίντεο που είχε δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τραγουδάει το κομμάτι του Παντελή Παντελίδη «Γίνεται», ο ίδιος είπε: «Φυσικά η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη για εμένα. Κάναμε τρεις ώρες για να μάθουμε τους στίχους του τραγουδιού. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Δεν έχω επικοινωνήσει με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αλλά ο αδελφός του σχολίασε σε μια από τις αναρτήσεις μου».

Θυμίζουμε ότι ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή σ’ ένα τροχαίο δυστύχημα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πριν από επτά χρόνια, στις αρχές του 2016, προκαλώντας βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές του διατηρούν ζωντανή τη μνήμη του μέσα από τα τραγούδια του.

 

.