14 Ιουλίου, 2024

Έκρηξη οργής από την Μαρινέλλα: «Ξ@βρ@κ@μένες γκόμενες με εξτένσιον! Άφωνες που κάνουν καριέρα με στρινγκ και…….

Έκρηξη οργής από την Μαρινέλλα: «Ξ@βρ@κ@μένες γκόμενες με εξτένσιον! Άφωνες που κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback. Πετάει κ@λ@ η μία πετάει και η άλλη»

Σχολίασε με άκρως καυστικό τρόπο ορισμένες νέες τραγουδίστριες για την προκλητική εμφάνισή τους στις πίστες όπου τραγουδούν

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα, είχε παραχωρήσει μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» και σχολίασε με άκρως καυστικό τρόπο ορισμένες νέες τραγουδίστριες για την προκλητική εμφάνισή τους στις πίστες όπου τραγουδούν.

«Δεν λέω, υπάρχουν καλές φωνές σήμερα, υπάρχουν ταλέντα. Αλλά, δυστυχώς, “σπρώχνονται” άφωνες κυρίως. Οι άφωνες που κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback», είπε χαρακτηριστικά στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real». Παράλληλα, σε μία εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η 85χρονη Μαρινέλα φέρνοντας στο φως το άγνωστο περιστατικό με τον Τόλη Βοσκόπουλο ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Περιγράφοντας ένα περιστατικό που συνέβη ανέφερε τα εξής:

«Είχαμε πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο, σκύβει λίγο η αοιδός, να το πρώτη μούρη το στρινγκ. Και στο χρώμα του δέρματος, μήπως και τσιμπήσουν οι “πεινασμένοι”.

Μανούλα μου, που πας έτσι; Με το στρινγκ; Και θα κάνεις έτσι καριέρα; Αυτά σου λένε οι μάνατζερ -ο Θεός να τους κάνει- και γδύνεσαι με χαρά; Είναι τρομερό.

Άγονται και φέρονται από αυτή η νέα μάστιγα, τους τύπου μάνατζερ (γιατί οι καλοί, οι original είναι δυο – τρεις και δεν είναι νούμερα) και θα φάνε τα μούτρα τους. Όταν το καταλάβουν όμως, θα είναι αργά».

«Ξιπάζονται και όποιος πάει να τις ξυπνήσει τον αποπαίρνουν. Φτιάχνουν τις “αυλές” τους -δεν υπάρχει πιο μεγάλη παγίδα- που τις ενημερώνουν τι κάνουν οι άλλες και γίνονται καρμπόν η μία της άλλης, σε σημείο που δεν τις ξεχωρίζεις. Εξτένσιον η μία, εξτένσιον όλες.

Πας να τη χαϊδέψεις και σου μένει το εξτένσιον στο χέρι. Μαλλιά, μαλλιά, μαλλιά, μπούκλες, μπούκλες, μπούκλες. Γεμίσαμε με μπούκλες παντού», συνέχισε σε υψηλούς τόνους η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

«Πετάει κ@λ@ η μία πετάει και η άλλη»

«Ξεβρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον, όπου και να κοιτάξεις. Άσε τους κοιλιακούς. Όλες έξω τους κοιλιακούς. Δείχνει η μια, δείχνει και η άλλη. Πετάει κ@@ο η μία, πετάει και η άλλη. Δεν είμαι οπισθοδρομική, ούτε “παλιακιά”. Παλιά ναι.

Ζω όμως στο σήμερα και θλίβομαι με όλο αυτό που γίνεται. Δείξε το στρινγκ στον γκόμενο σου στο κρεβάτι, στην παραλία, όχι στην πίστα. Γιατί το φάλτσο, όσο στρινγκ και να δείξεις, το ακούει ο θεατής, δεν ξεχνιέται. Αλλά ακόμα κι αυτό πια το σώζουν τα περίφημα playback».

Πας σε ένα κέντρο και βλέπεις να προχωρά, να χαριεντίζεται και να μην κρύβει καν πως τραγουδάει “κονσέρβα”. Και σου λέω και για “φίρμα”, όχι μόνο για τα νέα κορίτσια. Και σκέφτομαι: “Μα δεν ντρέπεται να πάει να κοροϊδέψει το κοινό;”.

Εγώ έχω άγχος μην κλείσει καμιά φορά η φωνή μου και βγω στο κοινό λιγότερο καλή και μου σφίγγεται το στομάχι κι αυτές βγαίνουν και κοροϊδεύουν», κατέληξε η Μαρινέλλα.

Reduce bounce rates