27 Απριλίου, 2024

Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου – Υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας για μια “Γλυφάδα φως”

Η ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ( ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ “ΓΛΥΦΑΔΑ ΦΩΣ”

TIM ONENEWS

Η onenews.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την είδηση της υποψηφιότητας της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και με το συνδυασμό “Η Γλυφάδα μας”στο πλευρό του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας, την πόλη που ,  αγαπάει και θέτει στην κρίση των δημοτών της Γλυφάδας την υποψήφιότητά της για μια ” Γλυφάδα Φως”. Η Κωνσταντίνα βγαίνει δυναμικά μπροστά,  για να διεκδικήσει με έναν αξιοπρεπή αγώνα την ψήφο των συνδημοτών της για τη Γλυφάδα του μέλλοντος  με όραμα και  προοπτικές. Η ζωή και η επαγγελματική πορεία της Κύπριας τραγουδίστριας λίγο πολύ γνωστή. Ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική. Το 1983 συμμετέχει στη Eurovision με το Σταύρο Σιδερά. « Οι θάλασσες» και «Το σημάδι» του Μάριου Τόκα καθορίζουν την καριέρα της που θα απογειωθεί με «Μια Ελλάδα Φως» σε Μουσική του Γιάννη Χρυσομάλλη- (Yanni) και στίχους της Τασούλας Θωμαϊδου. Έχει επίσης συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργούς. Οι οδυνηρές αναμνήσεις της  από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και  με ανοιχτή πληγή τον αγνοούμενο πατέρα της καθόρισαν τη μαχητικότητα του χαρακτήρα της από πολύ μικρή, όταν συμμετείχε σε πορείες γυναικών στην Πράσινη γραμμή, όπου ανεβασμένη στα τείχη της Λευκωσίας με την κιθάρα της τραγουδούσε πατριωτικά τραγούδια και πρωτοστατούσε στον αγώνα κατά των κατακτητών.

Η onenews.gr έψαξε, βρήκε και ανασύρει στην επιφάνεια την άγνωστη φιλανθρωπική δράση  της αγαπημένης τραγουδίστριας για την οποία η ίδια δεν μιλάει ποτέ, μιλούν όμως τα έργα της και οι πρωτοβουλίες αγάπης, όπως η διοργάνωση μιας μεγάλης βραδιάς στο Ποσειδώνιο με τη στήριξη λόγω της παρουσίας του τότε Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Αβραμόπουλου για τα παιδιά του πολέμου της Βοσνίας, που φιλοξενούνταν από Ελληνικές οικογένειες.

Η Κωνσταντίνα, παιδί κι αυτή του πολέμου, τραγούδησε όχι μόνο για τα παιδιά της Βοσνίας, αλλά και σε ιδρύματα ευγηρίας, για να προσφέρει μια νότα χαράς και πάντα έπαιρνε μέρος σε εκδηλώσεις, που αφορούν παιδιά και ενήλικες,ευαισθητοποιημένη με αυτές τις ηλικίες. Επίσης έσοδα των συναυλιών της δόθηκαν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου και στο κέντρο  βρεφών “Μητέρα”, στο οποίο και δημιουργήθηκε από τα έσοδα των δίσκων της μια πτέρυγα, όπου η ίδια χρηματοδοτούσε επί δύο χρόνια  από ιδίους πόρους και σε Χριστουγεννιάτικες γιορτές έκανε την εμφάνισή της με δώρα για τα παιδιά του ιδρύματος σκορπίζοντάς τους χαρά με το κέφι και τα τραγούδια της.

Με μια αξιοπρεπή επαγγελματική διαδρομή και στάση ζωής, με κοινωνική αποδοχή ,ευαισθητοποιημένη στα “κοινά” θέτει εαυτόν στον αγώνα με μεράκι, πάθος, εργατικότητα, ήθος και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία της Γλυφάδας και για να γυρίσει σελίδα η ζωή των δημοτών της, βλέπει δε τη συμμετοχή της στην τοπική αυτοδιοίκηση ως πρόκληση, γι αυτό και αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ καλόν αγώνα και με τη νίκη.