19 Μαΐου, 2024

Ομόνοια: Αυτός είναι ο 63χρονος παιδόφιλος που ήθελε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη – Το συγκλονιστικό post του πατέρα του κοριτσιού

Ομόνοια: Αυτός είναι ο 63χρονος παιδόφιλος που ήθελε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη – Το συγκλονιστικό post του πατέρα του κοριτσιού

Σοκάρει η δράση ενός 63χρονου στο κέντρο της Αθήνας ο οποίο συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ομόνοια κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 63χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου κάλεσε την ανήλικη στο κινητό της τηλέφωνο λέγοντας της ότι θέλει να συναντηθούν και να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Τα μηνύματα τα είδε ο πατέρας του κοριτσιού και έκλεισε ραντεβού με τον παιδόφιλο το μεσημέρι της Κυριακής (10-6-2023) στην Ομόνοια ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Ο 63χρονος, ανυποψίαστος, πήγε στο ραντεβού και ο πατέρας της ανήλικης τον ακινητοποίησε, ενώ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη, ενώ ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού.

Μετά τη σύλληψή του ο 63χρονος φέρεται να ομολόγησε πως έχει προσεγγίσει ξανά ανήλικες υποσχόμενός τους, μάλιστα, και χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο παιδόφιλος ενώ κρατείτο στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας δήλωσε πως αισθάνεται πονοκέφαλο και ζάλη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο πατέρας της ανήλικης, σε ανάρτησή του στα social media, περιέγραψε τι συνέβη. Όπως αναφέρει, είδε το παιδί του να κλαίει και τη ρώτησε τι έχει συμβεί με την ανήλικη να του αποκαλύπτει όσα της έστειλε, φανερώνοντας πως το έχει κάνει και σε άλλο ανήλικο. «Πειράξες την ψυχή του παιδιού μου 14 χρονών, έκανες το παιδί μου να κλαίει. Κάθε δάκρυ της κόλαση για σένα. Και για όποιον άλλον είναι μαζί σου. Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να ειναι το δικό σας» τόνισε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

 

Reduce bounce rates