27 Απριλίου, 2024

Μεγάλες χαρές για τον Στέφανο Κασσελάκη: Παντρεύεται (19/10) τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ

Μεγάλες χαρές για τον Στέφανο Κασσελάκη: Παντρεύεται (19/10) τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη

Τον σύντροφο του, Τάιλερ Μακμπεθ, θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο αύριο, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο γάμος θα λάβει χώρα στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, με τον κ. Κασσελάκη να ενημερώνει για το ευτυχές γεγονός τα κορυφαία στελέχη, κατά την σημερινή εισήγηση του, στην Πολιτική Γραμματεία, λέγοντας τους πως για αυτό το λόγο πήγε στην Αμερική.

                                        Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ

 

Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από την Πολιτική Γραμματεία, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του. Από την πλευρά τους, τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος, του έδωσαν τις ευχές τους.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

«Κροίσος» ο Στέφανος Κασσελάκης: Κοινή Ιδιοκτησία με τον Τάιλερ το εξοχικό σπίτι στη Νέα Υόρκη – Τόσο το νοικιάζουν όταν λείπουν

«Κροίσος» φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς το εξοχικό σπίτι στη Νέα Υόρκη είναι κοινή ιδιοκτησία του με τον Τάιλερ. Πόσο το νοικιάζουν όταν λείπουν;

Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του δεν βρίσκοτναι στη Νέα Υόρκη τότε ενοικιάζουν το ένα από τα δύο διαμερίσματα που κατέχουν, προφανώς, από κοινού, προς 1.500 δολάρια τη βραδιά.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το MEGA πρόκειται για ένα σπίτι σε προάστιο που διαθέτει εξωτερική πισίνα και είναι «πνιγμένο» στο πράσινο.

Η όλη έκταση στην οποία βρίσκεται περιλαμβάνει και ιδιωτική λίμνη ενώ, όπως αναφέρεται σε διαδικτυακή πλατφόρμα, υπάρχει μια λειτουργική φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Πριν από μερικούς μήνες σε ανάρτησή του ο Τάιλερ ΜακΜπεθ είχε γράψει ότι οι διαμένοντες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

«Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθόλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή» έγραφε ο Τάιλερ ΜακΜπεθ.

«Όμορφο σπίτι, άψογη πισίνα, πολύ καθαρό και ο οικοδεσπότης ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος. Αυτή είναι η ιδανική απόδραση για μια οικογένεια» ήταν το σχόλιο που άφησε ένας από τους επισκέπτες του διαμερίσματος.

«Ο χώρος είναι ακόμα καλύτερος από κοντά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη διαμονή μας. Η επικοινωνία ήταν απρόσκοπτη, το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμασταν, οι χώροι είναι εκπληκτικοί και νιώσαμε πραγματικά σαν να είχαμε δραπετεύσει» πρόσθεσε ένας άλλος.