9 Μαΐου, 2024

«Με φίλησε στο στόμα o Μανούσος ο Μανουσάκης για να μάθω να το κάνω στη σκηνή»

«Με φίλησε στο στόμα για να μάθω να το κάνω στη σκηνή»: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει

Για τις ερωτικές σκηνές που πρέπει να κάνει μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αποκαλύπτωντας και ένα περιστατικό με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα του «Breakfast@Star», ότι δεν έχει ζοριστεί σε σκηνές που περιέχουν φιλί στο στόμα ή είναι πιο ερωτικές. Μάλιστα, αναφερόμενος στον σκηνοθέτη, θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό μεταξύ τους.

«Δεν έχω κάνει γυμνά, δεν παίρνουν εμένα για τέτοια πράγματα, αλλά προσωπικά ζορίζομαι καμιά φορά αν υπάρχουν φιλιά, ερωτικές σκηνές και τέτοια…», δήλωσε αρχικά.

«Εκείνη που φίλησα ίσως λίγο παραπάνω ήταν η Ηρώ (Λούπη), αλλά αφού πλέον τα ‘χαμε βρει μεταξύ μας. Ο Μανούσος ο Μανουσάκης τα έκανε όλα αυτά. Επειδή εγώ στις πρόβες δεν είχα την οικειότητα να φιλάω τη γυναίκα. Πρόβα κάναμε. Και εκείνος φώναζε “φίλα τη, φίλα τη”. Μια μέρα ανεβαίνει πάνω μου λέει “καλά δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω; Φίλα τη”. Πάει προς την Ηρώ, γυρίζει με πιάνει από τα αφτιά μου δίνει ένα φιλί στο στόμα… ο Μανούσος. Ναι, μετά τα ξεπέρασα και εγώ τα προβλήματά μου», συνέχισε ξεσπώντας σε γέλια, ο Σωτήρης Καλυβάτσης.