15 Μαΐου, 2024

Κηδεία Γιάννη Ιωαννίδη: Έκλαιγαν με λυγμούς Νίκος Γκάλης και Γιούλα Γκιουζελοπούλου – «Εμείς θα είμαστε η οικογένεια σου»

Κηδεία Γιάννη Ιωαννίδη: Έκλαιγαν με λυγμούς Νίκος Γκάλης και Γιούλα Γκιουζελοπούλου – «Εμείς θα είμαστε η οικογένεια σου»

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα», είπε με τρεμάμενη φωνή η σύζυγός του

Κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη: Μία συγκινητική στιγμή που ξεχώρισε στο κλίμα οδύνης ήταν όταν ο Νίκος Γκάλης έκλαιγε με λυγμούς μαζί με την Γιούλα Γκιουζελοπούλου, με τον πρώτο να της λέει «εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου».

Σύμφωνα με το Mega, μόλις ο Γκάλης άφησε ένα κίτρινο λουλούδι στο φέρετρο του «Ξανθού», αναζήτησε τη σύζυγο του Ιωαννίδη, Γιούλα.

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα», φέρεται να είπε, με τον Νίκο Γκάλη να απαντάει: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

 

Ο Γιάννης Ιωαννίδης με την οικογένειά του

«Αυτό είναι το καλύτερο, το πιο μεγάλο κύπελλο, όλα τα άλλα μοιάζουν… παιδικά μπροστά του», είχε δηλώσει ο Γιάννης Ιωαννίδης σε συνέντευξή του, ενώ παράλληλα είχε εκμυστηρευτεί: «Δεν της κάνω χατίρια, φροντίζω να έχει αυτό που πρέπει να έχει. Τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά υλικά αγαθά. Η αγάπη δεν αγοράζεται, κερδίζεται. Το παιδί χρειάζεται χώρο για να παίξει και χρόνο για να το κάνει. Και αυτό πρέπει να φροντίσουμε σαν γονείς αλλά και σαν πολιτικοί να τους προσφέρουμε».

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο το 2002 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Μάλιστα, της έδωσαν το συγκεκριμένο όνομα, καθώς ήταν «δώρο Θεού» για το ζευγάρι.