28 Μαρτίου, 2024

«Θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο, να ψοφήσεις»: “Πάγωσε” το χαμόγελό της Δανάης Μπάρκα με το άγριο κράξιμο

«Θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο, να ψοφήσεις»: “Πάγωσε” το χαμόγελό της Δανάης Μπάρκα με το άγριο κράξιμο

«Ντροπή σου που εκμεταλλεύεσαι τον κόσμο»

Η Δανάη Μπάρκα φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή της «Πάμε Δανάη!» αλλά και για την απόφαση της ίδιας και των συνεργατών της να μην ακολουθούν την ίδια «γραμμή» με τους υπόλοιπους σταθμούς, ενώ αναφέρθηκε και στο τραγικό θέμα των ημερών, στην τραγωδία των Τεμπών.

Παράλληλα, σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Δανάη Μπάρκα για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Μάλιστα την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα την έχει επιβεβαιώσει και η Ναταλία Γερμανού.

Άγριο κράξιμο στη Δανάη Μπάρκα

«Συνειδητοποιώ ότι όσο περνάει ο καιρός, ότι μάλλον, δεν μπορώ να το κάνω αυτό ευτυχώς ή δυστυχώς. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να κάνουν όλα τα πράγματα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Εγώ δεν μπορώ δημόσια σε καμία περίπτωση να το κάνω αυτό.

Μπορεί να οφείλεται στο ότι ήρθα από άλλον χώρο, δεν είναι αυτή η δουλειά η μόνη στη ζωή μου που μπορεί να κάνω. Οπότε ίσως, παίζει ρόλο ότι δεν είμαι τόσο στοχοπροσηλωμένη για να πω πάνε να κάνουμε ό,τι γίνεται. Δεν έχει μπει αυτό το μικρόβιο μέσα του και νομίζω ούτε και στους άλλους, να πούμε πάμε να κάνουν ότι και οι άλλοι», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα για το γεγονός ότι η εκπομπή της δεν ασχολείται με τσακωμούς, σκάνδαλα κλπ.

«Είμαι πολύ τυχερή για το κανάλι που είμαι. Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου να μου πουν μην πεις αυτό, ή πες αυτό. Το ότι υπάρχει αυτή η χαρά της ελευθερίας, είναι ευλογία», πρόσθεσε.

Ενώ αναφέρθηκε και στα Τέμπη ως την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της: «Όταν ήρθε ο πόλεμος στην Ουκρανία και τα Τέμπη, βιασμοί ή άνθρωποι που πονάνε, δυστυχώς το ένα επισκιάζει το άλλο. Αυτή τη στιγμή το πιο δύσκολο ήταν τα Τέμπη.

Όταν για δύο μέρες ασχοληθήκαμε και μετά συμφωνήσαμε ότι πρέπει να το αφήσουμε για τις εκπομπές που ασχολούνται με τέτοια θέματα. Τα Τέμπη τα έχουν επισκιάσει όλα. Και συναισθηματικά και ψυχολογικά και όλα. Όσα είδαμε γιατί πήγαμε και εκεί».

Για το αν έχει αμφισβητηθεί η αλήθεια της: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που λένε “έλα τώρα κι αυτή η τοξική θετικότητα, δεν μπορώ”. Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαι χαρούμενη, αλλά βγαίνω και θέλω να είμαι χαρούμενη. Υπάρχουν στιγμές που έχω ξυπνήσει άσχημα, που έχω κρίσεις πανικού, που έχω άγχος. Δεν είμαι πάντα χαρούμενη».

«Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή μου ήταν τα Τέμπη»

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα Τέμπη, αποκάλυψε: «Το χειρότερο δεν είναι ότι άκουσα αρνητικά σχόλια, είναι ότι έγιναν πριν βγει η εκπομπή στον αέρα. Ανεβάσαμε μια φωτογραφία για να πούμε στον κόσμο ότι η εκπομπή είναι εδώ και τι θα δείτε τη Δευτέρα και έγραφαν από κάτω “θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο”, “ντροπή σου και να ψοφίσεις που εκμεταλλεύεσαι τον κόσμο”. Εκεί είπα “ώπα τι έκανα;”. Δεν πήγα εκεί για να κάνω πέσιμο στους ανθρώπους ούτε για να μπω στα νοσοκομεία και να πω μιλήστε μου. Με σόκαρε το σχόλιο την ίδια μέρα, πριν δεις τι κάναμε. Δες πρώτα και μετά κρίνε με. Το πριν μου φάνηκε πολύ σκληρό. Ευτυχώς όταν την είδα, και προς τιμήν του, κάποιοι που μου έιχαν γράψει μου έστειλαν να μου πουν ότι κάτι πήραν από όλο αυτό».