5 Μαΐου, 2024

Η Γη της Ελιάς: Αγνοείται στη θάλασσα – Πνίγεται η Βασιλική;

Η Γη της Ελιάς: Αγνοείται στη θάλασσα – Πνίγεται η Βασιλική;

Μία μεγάλη τραγωδία θα συμβεί, λίγο πριν το φινάλε της σειράς.. Η Βασιλική θα πέσει στη θάλασσα και όλη της η ζωή θα αλλάξει ριζικά, στην γη της ελιάς. Μία εξόρμηση με τη βάρκα θα είναι αρκετή, για να τρομάξει τις δύο οικογένειες.

Ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική πηγαίνουν βόλτα με τη βάρκα, για ψάρεμα. Μετά την πυρκαγιά στο σπίτι τους, όλοι αναζητούν τρόπους ηρεμίας και χαλάρωσης, για να αποφορτιστούν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Βασιλική παραπατάει από τη βάρκα και πέφτει στο νερό. Όλοι νομίζουν πως τους κάνει πλάκα, αλλά παύει να ακούγεται. Ο Φίλιππος και ο Στάθης βουτούν στο νερό για να τη βγάλουν, αλλά ξεκινά φουρτούνα.

Βασιλική γη ελιάς

Η Βασιλική αγνοείται μέσα στη θάλασσα και όλοι τρέμουν πως πνίγηκε, στην γη της ελιάς. Ο Φίλιππος και ο Στάθης θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, για να καταφέρουν να την τραβήξουν ζωντανή.

Τα δευτερόλεπτα περνούν.. άραγε, θα καταφέρει η Βασιλική να βγει ζωντανή, ή ο τρίτος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει με θάνατο; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια, πριν το τέλος.