21 Μαΐου, 2024

Φάληρο: Πλημμύρισε η Ποσειδώνος από τη βροχή

Λόγω της βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Αγ. Αλεξάνδρου στο Π. Φάληρο στο ρεύμα προς Πειραιά.

Από τη βροχή, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με αποτέλεσμα, η τροχαία να κλείσει τις δύο από τις τρεις λωρίδες στη Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η Παραλιακή έχει πλημμυρίσει με νερό με τα προβλήματα να είναι πιο έντονα στην διασταύρωση Αγ.Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις θα χτυπήσουν έως το πρωί της Πέμπτης τη νότια Κρήτη και πιθανώς τη νότια Πελοπόννησο.

Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας) και τις ανατολικές Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Η Αθήνα που ξύπνησε με καταιγίδες θα έχει για λίγες ώρες ακόμα φαινόμενα, με ασθενείς βροχές να σημειώνονται κυρίως στην ανατολική και νότια Αττική μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία, ωστόσο, θα φτάσει και σήμερα στους 16 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Reduce bounce rates