1 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Αλεξάνδρα Νίκα: «Σκέφτομαι να…» (Video)

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Αλεξάνδρα Νίκα: «Σκέφτομαι να…»

«Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να…»

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ανήμερα του Πάσχα στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και στον Τάσο Τρύφωνος ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την εξέλιξή του στο πέρασμα τον χρόνων, την οικογένειά του που έγινε γνωστή ως η πρώτη οικογένεια στην Ελλάδα που έφερε στον κόσμο τρίδυμα, για την αμφισβήτηση που βίωσε στα πρώτα του βήματα αλλά και την προσωπική του ζωή εξηγώντας τον λόγο που αποφεύγει να μιλά για τις σχέσεις του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό του ωστόσο, δεν του αρέσει να προγραμματίζει κάτι καθώς θεωρεί πως αυτά έρχονται μόνα τους.

«Οι γονείς μου, μου λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω, είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δε κάνεις πλάνο σε αυτό… Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα βρίσκω χρόνο για όλα» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Έχουν υπάρξει στο παρελθόν σχέσεις μου που έχουν αντέξει λίγο παραπάνω αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει» είπε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε,

«Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου αλλά δύσκολο είναι και για εμένα το να σκέφτομαι ότι της είναι δύσκολο όλο αυτό. Θεωρώ πως αν υπάρχει κατανόηση, μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα».

Τέλος, για τον λόγο που επιλέγει να προστατεύει την προσωπική του ζωή και να μη μιλά για τις σχέσεις του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε, «Αν θες να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή, μπορείς να το κάνεις… Έχει υπάρξει σχέση μου που δεν έχει μαθευτεί. Γενικά, μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου. Δεν προστατεύω μόνο εμένα, προστατεύω και την κοπέλα γιατί ποτέ δε ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό ή που θα οδηγηθεί. Για ποιο λόγο να χρεωθείς κάτι χωρίς να υπάρχει η ευλογία ή η σοβαρότητα μιας κατάστασης; Από μικρός δε μου άρεσε να δείχνω τη ζωή μου»