24 Μαΐου, 2024

Survivor All Star spoiler 17/4: Ανατροπή! Αυτός είναι οι 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star spoiler 17/4: Ανατροπή! Αυτός είναι οι 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός στο αποψινό συμβούλιο!

Survivor All Star spoiler 17/4: Μετά από μερικές μέρες διακοπής λόγω Πάσχα, το Survivor All Star επιστρέφει απόψε Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και μάλιστα το παιχνίδι ξεκινάει με μια ακόμη ασυλία.

Για να φρεσκάσουμε τη μνήμη σας, οι δύο ομάδες έχουν πάρει από μία ασυλία νωρίτερα, με τους Τάκη Καραγκούνια, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Σπύρο Μαρτίκα να είναι υποψήφιοι, τη στιγμή που η Αφροδίτη Σκαφίδα επίσης έχει αποβληθεί, όπως ανακοίνωσε ο Ατζούν. Οδεύουμε, έτσι, προς ακόμη μια αποχώρηση, πριν από το πάρτι της ένωσης όπου αγαπημένος τραγουδιστής θα διασκεδάσει τους παίκτες.

Έτσι, απόψε, οι δύο ομάδες θα παίξουν για την τρίτη ασυλία, η οποία θα συνοδευτεί με έπαθλο φαγητού, το οποίο θα έχει παραδοσιακή χροιά, μιας και θα περιλαμβάνει ότι υπάρχει σε ένα πασχαλινό και γιορτινό τραπέζι!

Αρνί, αυγά, κρασιά, πατάτες και φυσικά πολύ μουσική, για αυτόν λοιπόν οι 2 ομάδες θα δώσουν ότι καλύτερο μπορούν προκειμένου να το κερδίσουν και να γιορτάσουν όλοι μαζί το Πάσχα. Ωστόσο, ένας σοκαριστικός τραυματισμός θα σημειωθεί απόψε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος.

Αυτός είναι οι 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star

Οι Μπλε λοιπόν είναι αυτοί που για ακόμη μια φορά θα πάνε και νηστικοί και απογοητευμένοι στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν στον τάκο έναν ακόμη δικό τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, αυτός θα είναι ο…. Νίκος Μπάρτζης, κάτι που σίγουρα θα φέρει την έντονη αντίδρασή του!

Reduce bounce rates