24 Απριλίου, 2024

“Νόμος Ατζούν” στο Survivor – Αυτό το όνομα παίκτη δεν θα αναφέρουν ΠΟΤΕ ξανά στην κάμερα

“Νόμος Ατζούν” στο Survivor – Αυτό το όνομα παίκτη δεν θα αναφέρουν ΠΟΤΕ ξανά στην κάμερα

Ο Τούρκος είναι έξαλλος με όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο και η πρόσφατη παρουσία στο ριάλιτι, είχε πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στους παίκτες!

Ο James Καφετζής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος μίλησε για τον λόγο που δεν θα τον δούμε να λαμβάνει μέρος στο «Survivor All Star», τη στιγμή που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς και τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Λιανό το Καλοκαίρι.

«Δεν θέλω να μπω στο “Survivor All Star”, αν υπήρχε μία περίπτωση να το κάνω, δεν θα ήταν από την αρχή, οι δύο πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Το “Survivor” ήταν το μέσο για να με γνωρίσει ο κόσμος και να κρίνει αν με συμπαθής ή όχι.

Μου έκανε εντύπωση που με έβαλαν στο τρέιλερ για το “Survivor All Star”, γιατί στον τελικό δεν είχαν δείξει ούτε ένα πλάνο μου. Το καλοκαίρι συνάντησα τον Γιώργο Λιανό και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος στο “Survivor All Star”. Αν έμπαινα τώρα στο παιχνίδι, θα ξενέρωναν όλοι γιατί ο κόσμος με αγαπάει», είπε αρχικά ο James  Καφετζής.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω, μου έδιναν περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνουν τώρα στους παίκτες. Δεν εξαγοράζονται όλα με τα χρήματα. Εμένα δεν με έπιασαν ποτέ με κινητό. Όταν έφυγα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τούς είχε πει να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου».