27 Απριλίου, 2024

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ” ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ  ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

 

Ο Γιώργος Γερολυμάτος συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό ως αθλητής του δεκάθλου στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και με πτυχίο σκηνοθεσίας από τη Σχολή Σταυράκου και πιλότου από την Αερολέσχη Πειραιώς έκανε πρωταθλητισμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας απογειώνοντας το Ελληνικό τραγούδι και “σκηνοθετώντας”  τις δύο χρυσές διακρίσεις του σε διεθνή Φεστιβάλ τραγουδιού. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης μέσα από μια ταπεινή στάση ζωής και μια σπουδαία πολυετή καλλιτεχνική  διαδρομή υπηρέτησε το Ελληνικό τραγούδι με πάθος  και οι κοινωνικές ευαισθησίες του τον οδήγησαν στο να τραγουδήσει αφιλοκερδώς σε πάμπολλες εκδηλώσεις για κοινωνικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς σκοπούς.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης τραγουδιστών Ελλάδας επί τέσσερα χρόνια και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα διανομής δικαιωμάτων Ελλήνων τραγουδιστών ” Ερατώ” από τη θέση του Αντιπροέδρου βοήθησε ουσιαστικά τον καλλιτεχνικό κλάδο. Ως μέλος της επιτροπής τιμητικών συντάξεων του Υπουργείου Πολιτισμού ο ρόλος του κομβικός στην αναγνώριση της προσφοράς του καλλιτέχνη από την Πολιτεία.  Επί σειρά ετών ασχολήθηκε με τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καλλιθέας, όπου  και σήμερα με τη φράση ” Αυτός είμαι εγώ” του ομώνυμου τραγουδιού του  διεκδικεί την ψήφο των δημοτών  ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ” Ενωμένοι Μπροστά” στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Ασκούνη. Η ομάδα της onenews.gr εύχεται Καλόν Αγώνα στο  Γιώργο Γερολυμάτο και με τη νίκη.