26 Απριλίου, 2024

«Είχα βάλει στοίχημα ότι όταν τη δω…» – Ο… τρόμος της Σίας Κοσιώνη με την Ντόρα Μπακογιάννη

«Είχα βάλει στοίχημα ότι όταν τη δω…» – Ο… τρόμος της Σίας Κοσιώνη με την Ντόρα Μπακογιάννη

Έτσι γνωρίστηκαν οι δύο γυναίκες

Η Σία Κοσιώνη και η Ντόρα Μπακογιάννη έχουν μια εξαιρετική σχέση νύφης και πεθεράς και έχουν μιλήσει για αυτήν, όπως και το πώς γνωρίστηκαν, με τη δημοσιογράφο στην αρχή να είναι λίγο… τρομαγμένη.

Όταν η Έλενα Κατρίτση ρώτησε την παρουσιάστρια για τη σχέση που έχει με την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη και το πως κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός πως έπρεπε να ανακοινώσει στον αέρα τον τηλεοπτικών ειδήσεων το πρόβλημα υγείας της

Η στιγμή της γνωριμίας… νύφης και πεθεράς

«Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώρισα πριν τον Κώστα λόγω της δουλειάς. Ήταν μια γυναίκα που πάντα θαύμαζα λόγω της δύναμής της. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τη συνάντησα, είχα άγχος γιατί έχει αυτό το διαπεραστικό βλέμμα και μάλιστα είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι δε θα χαμηλώσω ποτέ το βλέμμα μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι είμαι με τον Κώστα.

Είναι μια γυναίκα πολύ δυνατή αλλά και πολύ ευαίσθητη… Έχουμε κάποια σημεία ταύτισης… Το θέμα με το πρόβλημα της υγείας της ήταν προσωπικό τις υπόλοιπες 23 ώρες και 58 λεπτά της ημέρας, εκείνη την ώρα ήταν η δουλειά μου. Προφανώς ζορίζομαι μέσα μου όταν γίνονται πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου αλλά αυτό δε θα βγει ποτέ στον αέρα».