4 Μαΐου, 2024

«Εγώ βγάζω μικρόφωνο, χαίρετε! Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το» – Νέο “επεισόδιο” ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα (Video)

«Εγώ βγάζω μικρόφωνο, χαίρετε! Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το» – Νέο “επεισόδιο” ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα

«Θέλω να κλείσω στην ώρα μου. Σας αγαπώ» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνοντας τη σημερινή εκπομπή

Άρον άρον έκανε φινάλε στη σημερινή εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία θέλησε να είναι τυπική στην ώρα της. Την ώρα λοιπόν, που επέστρεψε από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, θέλοντας να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, ο Σάββας Πούμπουρας έδειξε ότι βιαζόταν να φύγει από το πλατό. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα σχόλιο του Γιώργου Μαζωνάκη που άφησε “κάγκελο” την Ελένη Μενεγάκη.

Νέο “επεισόδιο” ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα

«Κάπου εδώ, παιδάκια μου, σηκωθείτε, κλείσαμε!» είπε η Ελένη Μενεγάκη στους τηλεθεατές της, με τον Σάββα Πούμπουρα να ακούγεται: «Εγώ βγάζω μικρόφωνο, χαίρετε! Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το».

«Πολλά φιλάκια! Θέλω να κλείσω στην ώρα μου. Σας αγαπώ», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνοντας τη σημερινή εκπομπή.

Στη χθεσινή εκπομπή, ο Σάββας Πούμπουρας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του όταν οι συνεργάτες του δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει αυτό που ήθελε να πει. «Λίγες ημέρες έμειναν» ακούστηκε να λέει αυθόρμητα στον αέρα της «Ελένης»!