4 Μαΐου, 2024

Ανησυχία για την Μαντόνα: Στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη – Ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της

Ανησυχία για την Μαντόνα: Στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη – Ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της

Αναρρώνει με αυξημένη ιατρική φροντίδα

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανησυχία προκάλεσε στους απανταχού φανς της η Μαντόνα, καθώς ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, Γκάι Οσίρι, η βασίλισσα της ποπ αναγκάστηκε να λάβει αυτή την απόφαση μετά την πολυήμερη παραμονή της στην εντατική εξαιτίας σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης. Η υγεία της Μαντόνα βελτιώνεται και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

https://twitter.com/i/status/1674140254792568840

Η δήλωση του μάνατζερ της Μαντόνα

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες».

 

 

Ενώ, λίγες ημέρες πριν μετά την έντονη κριτική και τα αρνητικά σχόλια για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οποία παραμορφώνουν την εικόνα της, η Μαντόνα αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της στους θαυμαστές της χωρίς μακιγιάζ και περιττές προσθήκες.

Η Μαντόνα διαψεύδει όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της με την πιο καυτή selfie

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που έχουν σχολιάσει αρνητικά τόσο το σώμα όσο και την ηλικία της Μαντόνα αποκαλώντας ακόμα και ηλικιωμένη…

Η διάσημη pop star όμως για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι τόσο για την ηλικία της όσο και για το σώμα της! (Θυμηθείτε ότι είναι σχέση με 24χρονο χορευτή και είναι στην καλύτερη της φάση)

Η Madonna λοιπόν θέλησε να αποδείξει πως όχι μόνο κρατιέται αλλά και ότι διαθέτει επίσης ”περίφανους” γλουτούς. Τι έκανε; Έβγαλε μια selfie στην οποία φαινόταν και το καλοσχηματισμένο πίσω μέρος του σώματος της από τον καθρέφτη!

Όπως έγραψε η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram:

“Τελικά θα κάνω την αναγεννητική μου θεραπεία για τον χόνδρο μου που λείπει! Θα χοροπηδούσα πάνω-κάτω αν μπορούσα αλλά μετά από 8 μήνες σίγουρα θα πονάω”. Να σας θυμίσουμε ωστόσο πως πριν λίγο καιρό η ίδια αποκάλυψε πως είχε βγει θετική κορωνοϊό

selfie Madona στον καθρέφτη