20 Μαΐου, 2024

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Η φωτογραφία που φέρνει αντιμέτωπο τον κρεοπώλη με τις αντιφάσεις του – Τα 11 λεπτά και το μοιραίο ραντεβού

Δείτε καρέ καρέ τη διαδρομή που έκανε ο 50χρονος κρεοπώλης με τον άτυχο Μπάμπη

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Μια φωτογραφία που φέρνει αντιμέτωπο τον κρεοπώλη με τις αντιφάσεις του ήρθε στη δημοσιότητα. Τα 11 λεπτά και το μοιραίο ραντεβού ρίχνουν και άλλο φως στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να βρεθεί το όπλο και το κινητό του Μπάμπη που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι για να έχουν μια πιο πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, χαρακτηριστικά στην απολογία του τόνισε ότι «έχω τα χέρια μου καθαρά».

Ωστόσο, οι αρχές έχουν εντοπίσει όλες τις αντιφάσεις του από την πρώτη του κατάθεση, με τον ίδιο να παραμένει ακάθεκτος στο ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Η προφυλάκισή του ορίστηκε και επίσημα, μετά την εύρεση της σορού του άτυχου Μπάμπη, στις φυλακές Κορυδαλλού και προαυλίζεται μόνος του για λόγους ασφαλείας.

Η κάμερα του Live News βρέθηκε στο σημείο όπου οι δύο άντρες βρέθηκαν και σημειώθηκε η δολοφονία.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων έχει βρεθεί και μια φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας όπου για απόσταση ενός λεπτού ο κρεοπώλης έκανε 11 λεπτά.

Τι ακριβώς έκανε σε αυτό το μεσοδιάστημα; Πού είχε σταματήσει;

Μεσολόγγι: Τάσεις αυτοκτονίας ο κρεοπώλης – Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Την πρώτη του βραδιά στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος όλες τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν στα κρατητήρια είτε της ασφάλειας Μεσολογγίου, είτε στην Πάτρα. Παράλληλα, διαβάτε εδώ την κατάθεση του κρεοπώλη και τις αντιφάσεις που υπέπεσε.

Πλέον, από την Τετάρτη (24/01) έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν στο Star, με το που έφτασε στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη εμφάνισε ένα άλλο πρόσωπο.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν στρείδι και διατηρούσε ένα σκληρό προφίλ, όμως αυτό άλλαξε από τη στιγμή που πέρασε την πόρτα του Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, με το που μπήκε στη φυλακή τόνισε πως έχει τάσεις αυτοκτονίας.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών όπου και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος επεσήμανε ότι χαίρει άκρας υγείας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την άφιξή του στις φυλακές οι υπόλοιποι κρατούμενοι τον υποδέχτηκαν με ύβρεις και απειλές.

Αυτό ήταν κάτι που είχε προβλεφθεί από τις Αρχές και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να βρεθεί σε ειδική πτέρυγα και να προαυλίζεται μόνος του.

 

Reduce bounce rates