Δεν πιστεύαμε αυτό που είδαμε: Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης μετά την περιπέτεια της υγείας του!

Δεν πιστεύαμε αυτό που είδαμε: Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης μετά την περιπέτεια της υγείας του!

Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μέσα από ένα βίντεο έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα. Εμφανώς αδυνατισμένος, μετέφερε τις ευχές του για καλή καλή Ανάσταση, με υγεία, σύνεση και ειρήνη.

«Όταν πρωτοήρθε η πανδημία έλεγαν όλοι θα αρρωστήσουν, δεν το πίστευαν. Ούτε εγώ για να είμαι ειλικρινής», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε: «Μας έφτασαν σε σημείο να ψάχνουμε για κάποιον που να μην έχει αρρωστήσει».

«Ζούμε σε μία εποχή που με διάλογο πρέπει να λύνονται τα προβλήματα των χωρών κι όχι με τα τανκς», τόνισε σε άλλο σημείο ο Βασίλης Λεβέντης.

Πώς είναι σήμερα ο “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” στα 78 του χρόνια;

Δεν γίνεται 25η Μαρτίου χωρίς Παπαφλέσσα και Πάσχα χωρίς “Ιησού από τη Ναζαρέτ”. Είναι οι δύο αγαπημένες και μόνιμες τηλεοπτικές συνήθειες χρόνια τώρα. Κάτι σαν τηλεοπτική παράδοση.

Και ενώ βρισκόμαστε προ των πυλών της Εβδομάδας των Μεγάλων Παθών του Κυρίου, ο Ant1 ανακοίνωσε και φέτος το εορταστικό του πρόγραμμα για το Πάσχα, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει η διαχρονική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι “Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ”.

Πρόκειται, αδιαμφισβήτητα, για τη πιο επιτυχημένη βιογραφική (τηλε)ταινία που γυρίστηκε ποτέ για τη ζωή και τα έργα του Χριστού.

Έχουν περάσει 45 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς, που ήταν αφιερωμένη στη ζωή του Θεανθρώπου, αλλά μέχρι και σήμερα θεωρείται το κορυφαίο έργο στο θέμα της.

O Ιησούς – Ρόμπερτ Πάουελ

ιησουσ-απο-τη-ναζαρετ

Ο Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ πέρασε στην ιστορία για τον συγκεκριμένο ρόλο στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» και παρότι συνέχισε να εργάζεται ως ηθοποιός δεν κατάφερε να κάνει κάτι που να ξεχωρίσει τόσο, στα χρόνια που ακολούθησαν.

 

 352 total views,  10 views today

.