Αχ, κύριε υπουργέ μου: Σάλος με παντρεμένο υπουργό και γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων

Αχ, κύριε υπουργέ μου: Σάλος με παντρεμένο υπουργό και γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων

Ποια η αλήθεια για τη σχέση γνωστού υπουργού με παρουσιάστρια που καθιερώθηκε μέσα από δελτία ειδήσεων;

Αίσθηση έκανε το πρωτοσέλιδο της Espresso με τίτλο «Αχ, κύριε υπουργέ μου».

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για γνωστή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων σε σχέση με προβεβλημένο παντρεμένο υπουργό.

Ο έρωτας του παντρεμένου πολιτικού που γεννήθηκε όταν εκείνη (μας) έλεγε τις ειδήσεις.

Διαβάστε όλο το ροζ παρασκήνιο για τον υπουργό και την παρουσιάστρια με τίτλο Αχ, κύριε υπουργέ μου:

Ο παράνομος δεσμός με νεαρή παρουσιάστρια, το λουξ γραφείο και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Η τύχη φάνηκε αρκετά γενναιόδωρη στη νεαρή παρουσιάστρια που, χάρη στην εκρηκτική εμφάνισή της, δεν άργησε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των «ισχυρών» στα ηλεκτρονικά media και να γνωρίσει σημαντική προβολή από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον χώρο.

Ωστόσο, φρόντιζε και η ίδια να συντηρεί στην επικαιρότητα το όνομά της, «ταΐζοντας» τα κοινωνικά δίκτυα με φωτογραφίες της που αποδείκνυαν ότι διαθέτει μεγάλα προσόντα.

Ψηλή, καλογυμνασμένη, αέρινη, μορφωμένη, λαμπερή, διέθετε όλο το «πακέτο» για να πάει ψηλά. Και αν αυτό δεν έγινε επαγγελματικά, ήταν γραφτό να γίνει στα αισθηματικά της. Στα δημοσιογραφικά πλατό του ιδιωτικού καναλιού όπου εργαζόταν έγινε η μοιραία συνάντηση με τον υπουργό και τότε ο έρωτας κεραυνοβόλησε και τους δύο.

Οι διαφορές ήταν αρκετές, με κυριότερη αυτή της ηλικίας. Δεν είναι και λίγα 30 χρόνια διαφοράς, ωστόσο ο καλοστεκούμενος, γοητευτικός, με ιδιαίτερη μόρφωση, κύρος και καλλιέργεια πολιτικός αποφάσισε να αποτολμήσει να κάνει το πρώτο βήμα. Έτσι, η σαγηνευτική νεαρή παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και ο μεσήλικας έγιναν ζευγάρι, που ίσως μόνο στα μάτια του κόσμου θεωρείται αταίριαστο.

Όμως, η διαφορά ηλικίας ήταν κάτι που απασχολούσε τις βαθιές σκέψεις του πολιτικού, που φρόντισε να την έχει από κοντά για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες.

Η λύση βρέθηκε, όταν ο υπουργός την έχρισε στενότατη συνεργάτιδα και της προσέφερε ένα… λουξ γραφείο σε απόσταση αναπνοής από το δικό του! Μάλιστα, λέγεται ότι ο διάκοσμός του ήταν υψηλής αισθητικής και ανταγωνιζόταν ακόμα και το υπουργικό!

Εκείνη έπιασε «τον ταύρο από τα κέρατα» και δεν περιορίστηκε σε έναν αθόρυβο ρόλο στο πολυτελές γραφείο, αλλά διεκδίκησε και έγινε η «αντ’ αυτού».

Παραμυθένιες στιγμές

Τίποτα και κανείς δεν έφτανε στον υπουργό, αν δεν είχε πρώτα την έγκριση της νεαρής παρουσιάστριας. Οι δυο τους έζησαν παραμυθένιες στιγμές, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, από τη γειτονική Ιταλία μέχρι τις μακρινές Κίνα και Ιαπωνία, καθώς το χαρτοφυλάκιο του υπουργού τον ανάγκαζε να ταξιδεύει συχνά, ζώντας έτσι κάτι σαν ένα μακράς διαρκείας… ταξίδι του μέλιτος!

«Μικρή» λεπτομέρεια είναι ότι ο πολιτικός είναι παντρεμένος και, όσο εκείνος ξαναζούσε την πρώτη του νιότη με την καλλίγραμμη σύντροφό του, η σύζυγός του στο σπίτι αντιλαμβανόταν ότι το… πουλάκι πέταξε.

Μοιραία, κλείστηκε στον εαυτό της, πότε κλαίγοντας και αναπολώντας τη χαμένη αγάπη και πότε βρίσκοντας διέξοδο στα χρώματα…

Σε πείσμα όσων πίστευαν ότι η… μικρά βλέπει το δάσος και όχι το δέντρο, ο έρωτας άντεξε.

Ο υπουργός και η παρουσιάστρια είναι ακόμα μαζί, αν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην προκαλούν τα βλέμματα και τα σχόλια, καθώς εκείνος έχει φιλοδοξίες στην πολιτική και εκείνη δεν έχει βγάλει από το μυαλό της να ανέβει όσο πιο ψηλά τής επιτρέψει η μοίρα.

 242 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email