Ζέτα Δούκα: «Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;» Χυδαία επίθεση στη

Χυδαία επίθεση στη Ζέτα Δούκα: «Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;»

Τραγικά σχόλια από ταβέρνα

Η Ζέτα Δούκα έγραψε για την άσχημη εμπειρία της σε εστιατόριο στην Κεφαλονιά και την “έλουσαν” με ύβρεις και απίστευτες χυδαιότητες για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σεξιστική επίθεση με άκρως υποτιμητικά και προσβλητικά μηνύματα δέχθηκε η Ζέτα Δούκα, μετά τη δημοσίευση μιας κακής κριτικής της για εστιατόριο στην Κεφαλονιά.

Η γνωστή ηθοποιός επισκέφθηκε το νησί του Ιονίου με την καλή φίλη και συνάδελφό της, Μαρία Ναυπλιώτου. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο απόλαυσαν τη σπάνια φυσική ομορφιά του τόπου και τη φιλοξενία των ντόπιων, υπήρξε μια «παραφωνία» όπως χαρακτηριστικά έγραψε και όσα έζησαν σε ένα εστιατόριο που έκατσαν για φαγητό τούς χάλασε τη διάθεση.

Η Ζέτα Δούκα δεν δίστασε μάλιστα να γράψει για την άσχημη εμπειρία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως βρήκε ένα κουκούτσι ελιάς στο ιμάμ της (πιθανότατα αποφάγια προηγούμενου πελάτη), ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι το κατάστημα δεν ενημερώνει ότι κάποιες τροφές είναι από κονσέρβα.

Ζέτα Δούκα Ταβέρνα φιλιππίδη

Η ηθοποιός ωστόσο, όχι μόνο δεν δέχθηκε τουλάχιστον μια «ψεύτικη» συγγνώμη από τους υπεύθυνους του εστιατορίου για την κακή εξυπηρέτηση, αλλά έγινε στόχος επίθεσης με υβριστικά μηνύματα και απίστευτες χυδαιότητες, με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στην Τρίπολη, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

χυδαία επίθεση δούκα

«Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;» τής έστειλαν, όπως και άλλα σεξιστικά και υποτιμητικά μηνύματα.επίθεση σχόλια δούκαΑξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με τη Ζέτα Δούκα, την επομένη του περιστατικού δέχθηκαν λεκτική επίθεση όταν πήγαν να πάρουν καφέ από μια καφετέρια του νησιού, στην οποία -όπως τελικά αποδείχθηκε- δούλευε συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

κεφαλονιά επίθεση δούκα

 2,340 total views,  2 views today