19 Απριλίου, 2024

Προφυλάκιση Φιλιππίδη: Το σχόλιο δηλητήριο της Έλενας Ακρίτα για Βάνα Μπάρμπα

Προφυλάκιση Φιλιππίδη: Το σχόλιο δηλητήριο της Έλενας Ακρίτα για Βάνα Μπάρμπα

O Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες του βιασμού και τις δύο απόπειρες βιασμού.

Η Έλενα Ακρίτα, στο άκουσμα της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη προχώρησε σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο με… πρωταγωνίστρια τη Βάνα Μπάρμπα.

«Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Pριν από περίπου δύο μήνες, η Βάνα Μπάρμπα είχε προκαλέσει χαμό στα social media όταν τάχθηκε στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια..» έγραψε η γνωστή ηθοποιός στα social media προκαλώντας έναν πραγματικό χαμό από τις αρνητικές αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ όπου υποστήριξε για άλλη μια φορά με σθένος τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη

Υπενθυμίζεται πως, η ηθοποιός είχε εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή της προς τον ηθοποιό που κατηγορήθηκε τρία βαρύτητα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα (δύο απόπειρες βιασμού και για έναν βιασμό), γράφοντας στο Facebook:

“Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια”.

Βάνα Μπάρμπα:

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα τάχθηκε ανοιχτά με το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και συναδέλφων του, που κατηγορούνταν για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου, η ηθοποιός είχε δηλώσει στην εκπομπή “Ευτυχείτε” πως θέλει να κάνει θέατρο στο άμεσο διάστημα, αποκαλύπτοντας πως σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι.

Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη”, είχε πει χαρακτηριστικά.