29 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε για κύριο Πάρτον στη φυλακή: Ο Φιλιππίδης, το «καλάμι» και οι «άτρωτοι ηλίθιοι»

Ξέσπασε για κύριο Πάρτον στη φυλακή: Ο Φιλιππίδης, το «καλάμι» και οι «άτρωτοι ηλίθιοι»

Για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και όλους όσοι έχουν κατηγορηθεί για ανάρμοστες συμπεριφορές βίας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο κύριος Πάρτον, όπως έλεγε η πιάτσα τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι πια στη φυλακή, όμως οι αποκαλύψεις για τη δράση του συνεχίζονται.

Όπως είπε στο OPEN ο Ρένος Χαραλαμπίδης “έχουν ειπωθεί πάρα πολλά, δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι. Ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει. Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο”.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρόσθεσε ότι “όλα αυτά θα μπορούσαν έχουν αποφευχθεί αν κάποιοι άνθρωποι δεν ένιωθαν τόσο σίγουροι.

Αν κάποιοι άνθρωποι δεν ένιωθαν ότι ήταν πέρα από οποιαδήποτε τιμωρία. Αυτό το συναίσθημα το πήραν μόνοι τους.

Αυτοανακηρύχθηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες! Τι μεγάλος καλλιτέχνης;

Τον μεγάλο καλλιτέχνη τον κρίνει ο χρόνος. Όταν είμαστε γέροι θα ξέρουμε ποιοι από εμάς υπήρξαμε σπουδαίοι καλλιτέχνες”.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης συνέχισε: “Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι. Η ηλιθιότητα τους έκανε να αισθάνονται άτρωτοι. Πρόκειται περί ηλιθίων”.

Όπως είπε ο ίδιος, “δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς. Από ένστικτο ένιωθα ότι στον κύκλο που δημιουργούν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήμουν από αυτούς που βρέθηκαν στον κύκλο τους. Δεν ήξερα την εγκληματική δραστηριότητά τους γιατί δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους”.

“Το ότι τον θαυμάζεις επειδή κάποτε σε διασκέδασε…, είναι ένας βλάκας. Δεν είναι και τίποτα πνευματικοί άνθρωποι, από όλους όσοι κατηγορήθηκαν, στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι.

Πάρε τους έναν έναν, βλάκας, βλάκας, βλάκας… Και το ταλέντο δεν ξέρουμε αν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει ταλεντόμετρο;

Έτσι έλεγαν μόνοι τους. Να πάρουν ένα ταλεντόμετρο, να το βάλουν και να μας πουν πόσο ταλέντο έχουν”, πρόσθεσε επίσης ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Σε σχόλιο της Ελένης Τσολάκη ότι θυμάται δηλώσεις συγκεκριμένων ανθρώπων και του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έλεγε για τον εαυτό του ότι “είμαι ο πιο πετυχημένος ηθοποιός της γενιάς μου”, ο Ρένος Χαραλαμπίδης απάντησε:

“Κι εγώ είμαι ο πιο πετυχημένος μπασκετμπολίστας της Ευρώπης! Μόνο που το λες, γίνεσαι βλάκας, δηλαδή… καλώς τον ηλίθιο. Άμα είσαι τόσο βλάκας και η συγκυρία σου έχει δώσει κι ένα δωράκι της δύναμης, σε περιμένουμε φίλε να πέσεις”.

Σε άλλο σημείο ο Ρένος Χαραλαμπίδης πρόσθεσε ότι “ήρθε για όλους αυτούς η στιγμή της πρόσκρουσης. Κι έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις”.