15 Μαΐου, 2024

Ξεσπά ξανά για τους ομοφυλόφιλους η Αφροδίτη Μάνου: «Έχει στόμα μεγάλο και στο κεφάλι κάλο»

Ακάθεκτη λίγο μετά την άγρια επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη

Μετά τη διαδικτυακή επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη, η Αφροδίτη Μάνου στράφηκε εναντίον του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, σχετικά με το ζήτημα των ομοφυλόφιλων.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια και στιχουργός σχολίασε την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας υπέρ της θέσπισης γάμου και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στην ανάρτησή της στο προφίλ της στο Χ, η Αφροδίτη Μάνου έγραφε για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο:

«Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ

είπε η Μαγδάλω

με το στόμα το μεγάλο

που ‘χει στο μυαλό της κάλο».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Καλά κάναμε και σας τρομάξαμε» – Η λεκτική επίθεση στον δρόμο για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών (video)

Λεκτική επίθεση δέχτηκε στον δρόμο ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά τη συγκλονιστική ομιλία του στη Βουλή και την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΗ, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους το περιστατικό που του συνέβη ενώ ήταν στον δρόμο, όταν ένας άνδρας του επιτέθηκε λεκτικά.

«Δέχτηκα μια πολύ χυδαία επίθεση στο δρόμο από έναν κύριο με ποδήλατο. Δεν μπορώ να σας πω τι! Όχι χειρονομία, λεκτική επίθεση! Δεν λέγεται στην τηλεόραση.

Εγώ του είπα “σας τρομάξαμε;” και μου λέει ναι! Και του είπα “καλά κάναμε και σας τρομάξαμε, για να ξυπνήσετε”», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.