29 Μαΐου, 2024

Φρίκη στη Βραυρώνα: «Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια, ήταν νεκρό ήδη» – Ομολόγησε τα πάντα ο σύζυγος (video)

Τι λέει ο μαιευτήρας που εξέτασε τη γυναίκα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη φρικτή υπόθεση του νεκρού νεογνού που εντοπίστηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Ήδη, η αστυνομία έχει συλλάβει τους γονείς του νεογνού. Ο πατέρας του βρέφους ομολόγησε ότι ήταν αυτός που πέταξε το άψυχο σώμα του παιδιού αλλά αρνείται ότι είναι αυτός που το τραυμάτισε θανάσιμα. Όπως ισχυρίστηκε το παιδί γεννήθηκε νεκρό.

ι λέει ο μαιευτήρας που εξέτασε τη γυναίκα

Την ίδια ώρα ο μαιευτήρας-γυναικολόγος, που εξέτασε τη γυναίκα και ειδοποίησε τις Αρχές, μίλησε στο MEGA εξηγώντας πως αμέσως κατάλαβε κάτι περίεργο.

«Κατά τις 23:30 χθες, όταν εφημέρευα, με κάλεσαν, γιατί ήρθε με ταξί ένα ζευγάρι Νεπαλέζων με διερμηνέα. Η γυναίκα μού είπε ότι της ήρθε περίοδος. Στην κλινική εξέταση κατάλαβα αμέσως ότι είχε τοκετό λίγες ώρες πριν», είπε αρχικά.
«Τη ρώτησα αμέσως πού πήγε το έμβρυο. Μας είπε ότι δεν ήταν έγκυος και ενώ αρχικά μιλούσε αγγλικά μετά έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Τότε αμέσως κάλεσα την αστυνομία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά των γονιών που συνελήφθησαν, δήλωσε πως «είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απάθεια από το γεγονός. Υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό σε ένα χωράφι πέντε μήνες πριν. Κάτι που φυσικά δεν γίνεται».

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί πήγαν στη χωματερή και άδειασαν φορτίο βάρους 25 τόνων, ώστε να εντοπίσουν ίχνη του βρέφους. Εκεί εντόπισαν τη σακούλα που περιείχε το νεκρό βρέφος που φέρεται να είχε γεννηθεί πρόωρα.

«Το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε… Έχω πάθει σοκ», είπε στο MEGA ο Γιάννης Αϊδινιώτης, αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Μαρκοπούλου.

Οι κάμερες πρόδωσαν τον σύζυγο

Νεκρό σε χωματερή βρέθηκε βρέφος στην περιοχή της Βραυρώνας. Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος που εντοπίστηκε είναι πολύ μικρό (το κυοφορούσε το πολύ για πέντε μήνες) και βρέθηκε σε τεράστιους κάδους που αδειάζουν τους μικρούς.

Οι αρχές εξετάζουν αν η γυναίκα απέβαλλε ή γέννησε πρόωρα. Τη Δευτέρα θα το εξετάσει ιατροδικαστής αφού δεν μπορούν να διαπιστώσουν οι Αρχές αν το νεογνό έχει τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis.gr, μια γυναίκα αλλοδαπή από το Νεπάλ, εργαζόμενη σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, μεταφέρθηκε το βράδυ με αιμορραγία στο νοσοκομείο. Οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος αλλά δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο δωμάτιο που έμενε στο ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν και διαπίστωσαν πως ο χώρος ήταν γεμάτος αίματα, όπως και η λεκάνη της τουαλέτας και τα σεντόνια. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, επίσης από το Νεπάλ, δεν έχουν πει στις αρχές τι έχει συμβεί, αν δηλαδή γέννησε το παιδί νεκρό ή αν το γέννησε ζωντανό και κάπου το πέταξαν.

Από τις κάμερες του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον πατέρα να πετάει κάτι στα σκουπίδια. Δεν διακρίνεται όμως εάν είναι το μωρό. Όταν οι αστυνομικοί έλεγξαν τον κάδο, διαπίστωσαν πως το απορριματοφόρο είχε πάρει τα σκουπίδια. Και οι δύο γονείς κρατούνται από τις αρχές. Δυστυχώς, η ειδική επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του βρέφους κατέληξε στο φρικιαστικό εύρημα σε χωματερή.

Reduce bounce rates