27 Μαΐου, 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στην αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου. Η κηδεία της είχε προγραμματιστεί για τις 10:30 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της – αναμεσά τους ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου- αποχαιρετούν την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια»

Για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου, που έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο 4/5 σε ηλικία 76 ετών μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης που δίπλα στην Άννα Παναγιωτοπούλου έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη θρυλική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» μίλησε με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια, αποκαλύπτοντας όμως πως τα τελευταία χρόνια δεν είχαν κάποια επαφη

«Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Για μένα τότε ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν νέος και αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια, σαν συμπρωταγωνιστή της.

Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να καταφέρω να σταθώ δίπλα της, και να ευχαριστηθώ αυτό που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι είχε την αρρώστια της, και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της να τη στηρίξει. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Η Άννα χαρακτήρισε ολόκληρη την εποχή»

«Η Άννα χαρακτήρισε ολόκληρη την εποχή. Η Άννα ήταν ένα πρότυπο για εμάς τις νεότερες ηθοποιούς. Πιστεύω ότι τα κορίτσια της δικής μου γενιάς προσπαθούσαν να μιμηθούν την Άννα. Ήταν μια πανέξυπνη γυναίκα. Θεωρώ ότι όσα κορίτσια ξεχώρισαν σ’ αυτή την γενιά, είναι κορίτσια που δεν πάτησαν πάνω στην Άννα, δηλαδή δεν έπαιζαν ακριβώς όπως η Άννα», είπε η Ελένη Καστάνη σε χθεσινή εμφάνισή της στο Στούντιο 4.

Reduce bounce rates