29 Απριλίου, 2024

Μαθεύτηκε η αλήθεια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο 16 χρόνια μετά τη δολοφονία του – «Τον τελευταίο καιρό είχε…»

«Είχε αλλάξει, είχε αρχίσει να χάνει…»

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά οι “Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη”, αλλά και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τους “Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη”

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «στην πρόταση για τους “Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη” ζήτησα υπέρογκο ποσό, για να το αποφύγω και μου το έδωσαν αμέσως! Ήταν μπανάλ να παίζεις στην τηλεόραση τότε, σκέφτηκα για να μην πάω, να κάνω ότι έσπασα το πόδι μου».

Η αποκάλυψη του Άγγελου Παπαδημητρίου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Σχετικά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Άγγελος Παπαδημητρίου επεσήμανε «ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν το πιο ευγενικό παιδί στον κόσμο, έξυπνος, εργατικός. Είχε μία αμφιβολία για το αν είναι κάλος ηθοποιός, τον έτρωγε αυτό.

Τον τελευταίο καιρό που ήμασταν στους “Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη”, καθώς μεγάλωνε ίσως, είχε άλλες αγωνίες και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Είχε αλλάξει, είχε αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του, ίσως η ηλικία. Θέλει κότσια να αντιμετωπίσεις την αλλαγή από νιάτα και ομορφιά σε κάτι που μεγαλώνει, ειδικά για έναν ζεν πρεμιέ σαν τον Νίκο».

«Ήθελα να πιαστώ από κάπου και…» – «Τσακίζει κόκκαλα» η εξομολόγηση του Άγγελου Παπαδημητρίου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», όπου συνεργάστηκε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, καταγράφοντας μια όμορφη πορεία στην τηλεόραση.

Πλέον απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επικεντρωθεί στο θέατρο. Σήμερα λοιπόν 6/1 προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast@star όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιστορική σειρά.

«Χρωστώ σε δύο «φυλακισμένες» ηθοποιούς που με βοήθησαν, την Χρυσούλα Διαβάτη και την Τζέσυ Παπουτσή. Μου έδωσαν λίγο θάρρος να πιαστώ από κάπου. Αν βρω λίγη αγάπη, φυτρώνω σαν τα δεντράκια» ανέφερε ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τη σειρά, περιγράφοντας παράλληλα κι αστείες σκηνές κι έχοντας αποθεώσει ξανά την πρώτη.

Στην συνέχεια μεταξύ άλλων, μίλησε και για το μεγάλο δράμα που έχει ζήσει: «Αυτό είναι το μεγάλο μου δράμα γιατί έμπλεξα με την τέχνη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλανεύτρα. Η οικογένεια θέλει προσοχή κι η τέχνη σε οδηγεί στον εαυτό σου. Θα γίνεις εγωιστής, τα θέλεις όλα δικά σου και θα φτάσεις ένα πρωί μόνος, αλλά ευτυχισμένος βέβαια».