9 Μαΐου, 2024

Ξανά στο επίκεντρο ο Αχιλλέας Μπέος για Κασσελάκη: «Δεν θα με κάνουν να αποδεχτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω, αδίκησα τον εαυτό μου»

«Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα και μάνα»

Ξανά στο επίκεντρο βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, αναφερόμενος εκ νέου στις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Δεν θα με κάνουν να αποδεχτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω, αδίκησα τον εαυτό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου, μιλώντας στην εκπομπή T-live με Τατιάνα Στεφανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε στην εκπομπή τα είπε για τον Κασσελάκη αμέσως μετά την εκλογή του:

«Το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο. Σίγουρα η δήλωση αυτή που έκανα ο μόνος που μπορούσε να βλάψει ήμουν εγώ. Δεν θα με κάνουν να αποδεχτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω. Αδίκησα τον εαυτό μου.

Είπα όμως αλήθειες. Για μένα ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης παρά αυτά που είπα εγώ.

Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα και μάνα».

Αχιλλέας Μπέος: Η συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά και η επίσκεψη στο Άγιον Όρος – Η άγνωστη συγγένειά τους

Μετά την επανεκλογή του στο Βόλο, όπως έκανε γνωστό μέσα από «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και o Γιώργος Λιάγκας, ο Αχιλλέας Μπέος επισκέφθηκε το Άγιο Όρος. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο Αχιλλέας Μπέος κατά την επιστροφή του επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το σπίτι του Βασίλη Καρρά!

Η άγνωστη συγγένεια Βασίλη Καρρά και Αχιλλέα Μπέου

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα οι δυο τους πέρασαν πολλές ώρες μαζί καθώς είναι κουμπάροι. Τον γιο του Αχιλλέα Μπέου έχει βαφτίσει ο Βασίλης Καρράς και έτσι ο μικρός είχε την ευκαιρία να δει τον νονό του.

Μίλησε ανοιχτά η Αφροδίτη Μπέου για τον πατέρα της: «Έχω πολλά τραύματα – Έζησα πολλή βία» – Το κοινό βίντεο με την Τζεφ Μοντάνα στο Tik Tok

Η μία από τις κόρες του Αχιλλέα Μπέου, Αφροδίτη, που ζει στη Βοστώνη, μίλησε στο ΤikTok με την Τζεφ Μοντάνα και καταφέρθηκε κατά του πατέρα της για τις απόψεις του. Με την ευκαιρία, δείτε τον άγνωστο γιό του Αχιλλέα Μπέου.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του.

Όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν χρειάζεται να είναι και η οικογένειά του. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν, είναι πολύ προσωπικά.

Πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου και αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, αυτός είναι, σας το δείχνει άλλωστε.

Υπήρχαν φορές που πίστευα κάποια πράγματα γιατί ως παιδί έπρεπε να δημιουργήσω μια ιστορία για να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που βίωνα αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια και τα καλά ποτέ δεν θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί.

Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου, αλλά δεν θέλω να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τη τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι, με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι και είναι ομοφοβικός, αυτή είναι αλήθεια.

Όταν έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, ήταν σαν να μην υπήρχα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, λυπάμαι την οικογένειά του που είναι τώρα δίπλα του.

Δεν μιλάμε, τον αγαπάω, να είναι καλά» είπε.