10 Δεκεμβρίου, 2023

«Βόμβα» από Καλομοίρα: Αποκάλυψε μετά από 16 χρόνια το λόγο που έφυγε από την Ελλάδα

«Βόμβα» από Καλομοίρα: Αποκάλυψε μετά από 16 χρόνια το λόγο που έφυγε από την Ελλάδα

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό η Καλομοίρα η οποία κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι και ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στη χώρα μας. Με αφορμή την επιστροφή της, η τραγουδίστρια βρέθηκε σήμερα (9/9) στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” και αποκάλυψε μετά από 16 χρόνια το λόγο που έφυγε οριστικά από την Ελλάδα.

«Μετά τη Eurovision τα άφησα όλα πίσω μου και πήγα στην Αμερική. Δεν ήταν ο Γιώργος αυτός που με προέτρεψε να το κάνω αυτό. Δε θα μου έλεγε ποτέ να αφήσω τη καριέρα μου. Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι θέλω να φύγω γιατί δεν είμαι καλά μέσα μου. Τον μπαμπά μου δεν τον νοιάζει ούτε η showbiz, ούτε τίποτα…

Έφυγα στο πικ μου γιατί το ένστικτό μου, μου έλεγε ότι αν συνέχιζα εκείνη τη στιγμή να είμαι στη showbiz, θα έχανα τον εαυτό μου. Πήρα λοιπόν τον μπαμπά μου και μου λέει, “έλα”. Μετά πήρα τον Γιώργο και του λέω, “Φεύγω”, “Πότε;” με ρώτησε. Του είπα ότι φεύγω το επόμενο πρωί και μου απάντησε ότι θα έρθει μαζί μου. Με ρώτησε αν είμαι σίγουρη, του είπα ναι.

Πήγα στο αεροδρόμιο, έστειλα ένα μήνυμα στην ομάδα μου και τους είπα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Πρέπει όλοι να ακούμε το ένστικτό μας… Ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει… Ήμουν 22 χρονών, είχα πολλές φωνές γύρω μου και ξέρω ότι θα μπερδευόμουν. Όταν γύρισα, ήταν το καλύτερο πράγμα. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που ήξερα ότι με αγαπά κι εγώ εκείνον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Με τρελαίνουν οι πολλές φωνές γύρω μου» είπε η Καλομοίρα.

Σε άλλο σημείο, στην εκπομπή εμφανίστηκε μέσω skype η ξαδέρφη της Καλομοίρας που μίλησε με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για εκείνη κάνοντάς τη να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δε θα ήμουν τραγουδίστρια αν δεν είχα αυτή την οικογένεια και τα ξαδέρφια μου, τη Δημητρούλα, την Ελένη και τον Γιώργο. Ο θείος μου, ο θείος Χρήστος, ο μπαμπάς της Δήμητρας, πάντα με υποστήριζε και με πίστευε. Εννοείται και οι γονείς μου αλλά όταν κάνανε parties πάντα με πιστεύανε και με βάζανε να τραγουδάω ενώ άλλοι στη θέση τους θα έλεγαν, “πάλι θα τραγουδήσει το μικρό”. Πάντα με υποστήριζαν ο θείος μου, και τα παιδιά του και η θεία μου. Δε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Τους έχω πει ότι χωρίς αυτούς, δε θα ήμουν τραγουδίστρια» αποκάλυψε στη συνέχεια η Καλομοίρα.