8 Μαΐου, 2024

ΒΟΜΒΑ από  Αλέξανδρο Μαρκελόπουλο  

ΒΟΜΒΑ από  Αλέξανδρο Μαρκελόπουλο

Ακόμα σκέφτομαι την πρώην μου. Ένα χρόνο μετά ο Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος και ακόμα σκέφτεται την πρώην του .. μίλησε για τους λόγους που εξακολουθεί να την σκέφτεται..

Δεν ήταν απλά μια σχέση, ήταν κάτι πολύ περισσότερο.. δεν ήταν από τα εφήμερα πού και νά χωρίσεις δεν τρέχει κάτι. τουλάχιστον για εμένα .. Θεωρώ ότι αυτοί που ξεχνούν και προχωρούν δεν αγάπησαν στην πραγματικότητα, οπότε θα το στηρίξω σε αυτό.

Ο Κόσμος αυτό το διάστημα ήξερε ξέρει έκρινε και κρίνει αλλά και θα κρίνει ,εγώ από την δική μου πλευρά είχα πάρει τό λάθος καθαρά επάνω μου, ίσως και να ήταν.

Ανάλογα από πια πλευρά μπορείς να το δεις .

Ο Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης , που δεν διστάζει ποτέ να λέει την γνώμη του ακόμα και δημοσίως, μας μιλάει ακόμα και για τής γυναίκες πού τον πολιορκούν.

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ότι υπάρχουν μερικές αυτό πιστεύω ότι ο καθένας θα μπορούσε να είναι σε αυτή την φάση. Όμως όταν ζητάς από την ζωή σου την σταθερότητα δεν μπαίνεις σε αυτά τα τρυπάκια .

Αυτά είναι για μικρότερες ηλικίες, εμείς τώρα περάσαμε τα Άντα πού λέμε τα 30 δηλαδή.. όχι ότι ποιο πριν με ενδιαφέραν κι όλας. Δηλώσεις από τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο Μαρκελόπουλο που αφήνουν το στίγμα και πού θα πρέπει πολλοί να σκέφτονται έτσι……

Μας λέει επίσης ότι…

Σαν Μαρκελόπουλος θεωρώ ότι είμαι ευχαριστημένος, έχω κάνει πολλά πράγματα που με γέμιζαν και το ήθελα. Σαν Αλέξανδρος δεν θα έλεγα το ίδιο όμως,έχω κάνει πολλά λάθη.

Οι δρόμοι σου πού σε πάνε αυτό τον καιρό, σχέδια, όνειρα, έρωτες, φιλοδοξίες, τι απάντησε σε όλα αυτά…

Όσο αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι που στηρίζω και αγαπώ ανεξαρτήτως κλάδους φυσικά, γιατί όλοι είμαστε ένα όπου κι αν ανήκουμε, οπότε αυτό που σκέφτομαι και ζυγίζω φυσικά είναι η τηλεόραση γιατί για έναν περίεργο λόγο.

Με θέλουν εκεί ποιο πολύ και με κολακεύει αυτό  οπότε μιας και έχω αποσυρθεί από το τραγούδι οπότε ίσως αν δοθεί κάτι στα μέτρα μου γιατί όχι να το κάνω η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο δύσκολος όμως πάντα με την καλή έννοια.

Εξακολουθώ όμως να γράφω στοίχους οπότε ποτέ δεν ξέρεις ,άλλωστε έχω πει ότι σε όλα είμαι μέσα!!!

Ο Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος για έρωτες φυσικά δεν μας απάντησε κάτι αν και το περιμέναμε, σίγουρα δεν θα ναι ακόμα σε αυτή την φάση και λογικό κι όλας…

Αυτά μας δήλωσε ο αγαπημένος μας Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος, ένας άνθρωπος με θέληση και αγάπη.. ο Αλέξανδρος έχει κάνει μια μεγάλη διαφορά έχει ξεχωρίσει και αυτό τον καθιστά στο ρόλο ενός άντρα που θα ήθελε η κάθε γυναίκα νά έχει δίπλα της… Ο ζεν πρεμιέ μας λοιπόν όπως ξέρουμε.. εκεί τον έχουν βάλει όλες αλλά και εμείς φυσικά!!!!!!!!!