19 Απριλίου, 2024

Διάσημοι έτοιμοι για όλα: Το πιο σκληρό reality στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Διάσημοι έτοιμοι για όλα: Το πιο σκληρό reality στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης αλλάζει τον τηλεοπτικό χάρτη

Μπροστά του το Survivor είναι παιδική χαρά…

Ο διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

 

  • Το ματς της Εθνικής με τη Γεωργία στο Open ψαλίδισε αισθητά τα νούμερα των reality των άλλων καναλιών, παρά το γεγονός μάλιστα ότι στο Survivor είχαμε αποχώρηση παίκτη. Έτσι τα 40άρια των προηγούμενων ημερών στο παιχνίδι επιβίωσης έγιναν 30άρια, ενώ το Master Chef με 24,5 στο δυναμικό κοινό παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό αποδεικνύεται εφτάψυχο. Γιώργος Χριστοφόρου λέγεται και του βγάζουμε το καπέλο. Ο παραγωγός του διαγωνισμού μαγειρικής του Star αποδεικνύει επί σειρά ετών ότι είναι… μανούλα στα reality.
  • Τα καλύτερα στο Survivor γίνονται όταν δεν γράφουν οι κάμερες. Οι εντάσεις είναι πολλές, με τους εργαζομένους της Acun Medya να αναγκάζονται ακόμα και να «χωρίζουν» παίκτες που έχουν πιαστεί στα χέρια. Πληροφορίες που φτάνουν από τον Άγιο Δομήνικο αναφέρουν πως έχουν επανειλημμένα γίνει συστάσεις τόσο στον Τριαντάφυλλο λόγω κακής συμπεριφοράς όσο και στον Σάκη Κατσούλη -κυρίως στον Κατσούλη για να λέμε αλήθειες- για τη συμπεριφορά τους. Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα όλοι στην Καραϊβική…

Διάσημοι έτοιμοι για όλα: Το πιο σκληρό reality στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης αλλάζει τον τηλεοπτικό χάρτη

  • Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο ΑΝΤ1 για το λανσάρισμα του νέου σκληροπυρηvικού του ριάλιτι που σκοπό έχει να κάνει τους τηλεθεατές να ξεχάσουν μια και καλή το Survivor. Ο λόγος για το «I’m a Celebrity… get me out of here», το οποίο οι ιθύνοντες επιθυμούν διακαώς να εντάξουν στο πρόγραμμα της σεζόν 2021 – 2022. Το εν λόγω πρόγραμμα, εκτός από υψηλή τηλεθέαση αναμένεται να κλείσει και μεγάλες εμπορικές συμφωνίες που θα κοντράρουν στα ίσα αυτές του ΣΚΑΪ. Κατά κοινή ομολογία, όμως, αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 είναι το ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν παίκτες για το συγκεκριμένο project…

 

  • Από τις 17 Μαρτίου σας τα είχε γράψει η στήλη. Τι λέγαμε τότε; Ότι «γνωστό ενημερωτικό site, κεντροαριστερής (προς αριστερής) γραμμής βάζει λουκέτο. Σύντομα. Χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις». Αποκαλύφθηκε λοιπόν και πρόκειται για το altsantiri.gr του Λάκη Λαζόπουλου.

Διάσημοι έτοιμοι για όλα: Το πιο σκληρό reality στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης αλλάζει τον τηλεοπτικό χάρτη

  • Το ελληνικό διαδίκτυο έχει γεμίσει fake news, σε δελτία ορισμένων καναλιών οι ειδήσεις μετατρέπονται σε προπαγανδιστικά εργαλεία, εφημερίδες κυκλοφορούν με εμετικούς και άθλιους τίτλους. Αλήθεια, εκεί στο ΕΣΡ, όλα καλά; Εδώ και δύο χρόνια υπολειτουργεί σε βαθμό προκλητικότητας.
  • Ενοχλημένη είναι η διοίκηση της ΕΡΤ από τα ιδιωτικά κανάλια που «κλέβουν» από την εικόνα της. Μάλιστα, έγινε πολύ πιο έντονο κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου όπου μεταδόθηκε από όλα σχεδόν τα ιδιωτικά κανάλια ενώ η παραγωγή ήταν της δημόσιας τηλεόρασης και έφτασε τις 150.000 ευρώ. Δεν αποκλείεται να τεθεί άμεσα θέμα και η διοίκηση της ΕΡΤ να κάτσει στο τραπέζι με τους ιδιωτικούς σταθμούς για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Διάσημοι έτοιμοι για όλα: Το πιο σκληρό reality στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης αλλάζει τον τηλεοπτικό χάρτη

  • Συνεχίζει με μυθοπλασία ο ΣΚΑΪ. Παρά την αποχώρηση του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega, η διοίκηση του καναλιού του Φαλήρου θέλει να συνεχίσει να έχει στο πρόγραμμα ελληνικές σειρές. Μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με σεναριογράφους και παραγωγούς.

 

  • Η Χριστίνα Κεφαλά μπήκε μουδιασμένα στο Survivor αλλά τον τελευταίο καιρό η παρουσία της είναι έντονη τόσο στα αγωνίσματα όσο και στην παραλία. Η 28χρονη Brand Ambassador είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ όμως η στήλη ανακάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Το 2014, έστω και τυχαία, η γυμνάστρια τότε Χριστίνα συμμετείχε στην εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα «MhtsiShow» όταν ο ταλαντούχος μίμος επισκέφτηκε το γυμναστήριο που εργαζόταν. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μετά το 5′ 45” την απολαυστική πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση της Χριστίνας με τον «Ηλία Ψινάκη»: