19 Μαΐου, 2024

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σπαράζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου 24χρονου – «Τον είδα ζωντανό και μετά πεθαμένο»

Βυθισμένη στην θλίψη η τοπική κοινωνία για τον νεαρό που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/11)

Από Ανθή Κουρεντζή

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/11) στο δρόμο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Νέα Μηχανιώνα, στο ύψος της Περαίας, εκεί που ένας 24χρονος σκοτώθηκε και δυο δίδυμα αδέρφια τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Την ίδια στιγμή, 39χρονος στον Λαγκαδά επιχείρησε να σκοτώσει 37χρονο.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού μίλησε στο Live News και ράγισε καρδιές.

«Ούτε καν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω τίποτα παιδιά. 5 η ώρα το πρωί. Να πάω στο νοσοκομείο γιατί τράκαρε. Με ποιο αμάξι τράκαρε; Και βγαίνω έξω και βλέπω είχε πάρει το αμάξι το δικό μου που το είχα εδώ αραχτό, βρήκε τα κλειδιά κι έφυγε».

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος πέρασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με το όχημα που επέβαιναν τα δίδυμα αδέρφια και ανατράπηκε.

«Δίπλωμα είχε αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε γιατί είχε προϋπηρεσία στα τρακαρίσματα. Γι’ αυτό κι εγώ δεν το είχα βγάλει στην κυκλοφορία. Εγώ του είχα πει ότι δεν πληρώνω την ασφάλεια για να μην το παίρνει, γιατί εγώ είμαι φορτηγατζής. Τίποτα δεν τον φέρνει πίσω πλέον. Το θέμα είναι τι κάνω εγώ».

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο του πατέρα. Η ζωή του όπως μας λέει διαλύθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Η μαγειρική του άρεσε. Κοιμόμουν, τίποτα δεν κατάλαβα, τον είδα ζωντανό και τον είδα πεθαμένο».

Η τραγική είδηση βυθίζει στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του 24χρονου, στην ταβέρνα που εργαζόταν.

Λίγες ώρες νωρίτερα κάποιοι διασκέδαζαν μαζί του και το πρωί έμαθαν τα δυσάρεστα.

Reduce bounce rates