26 Απριλίου, 2024

Τριαντάφυλλος: Η άφιξη με καπνογόνα και οι νέες προτάσεις για τηλεόραση με Αλέξη Παππά

Τριαντάφυλλος: Η άφιξη με καπνογόνα και οι νέες προτάσεις για τηλεόραση με Αλέξη Παππά

Επεισοδιακή η επιστροφή του Τριαντάφυλλου – Προτάσεις για τηλεόραση, συναυλίες και μία πιθανή συνεργασία με Αλέξη Παππά

Χαμός έγινε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, όπου προσγειώθηκε επιστρέφοντας από το «Survivor 4» και τον Άγιο Δομίνικο, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου. Με συνθήματα, σημαίες, ουρλιαχτά και εκδηλώσεις αγάπης υποθέχτηκαν τον τραγουδιστή και πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, οι «οπαδοί» του στο αεροδρόμιο, όπου έζησε στιγμές – αναπάντεχης για εκείνον – αποθέωσης. Το «Σπάω τα ρολόγια» και οπαδικά συνθήματα στον ρυθμό του Survivor συνόδευσαν τον Ντάφυ στην έξοδο, με τον τραγουδιστή να δείχνει τη γνωστή «φιγούρα» με τα πιστόλια του και να φωνάζει «Σας αγαπώ όλους». Μάλιστα, τον συνόδευσε αυτοκινητοπομπή μέχρι το σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη, όπου τον περίμεναν η σύζυγός του, Δήμητρα, και ο γιος του, Νικόλας.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Τριαντάφυλλου – Προτάσεις «βροχή» και ο Αλέξης Παππάς

Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον του Ντάφυ, ο οποίος έχει ήδη κλείσει σειρά συναυλιών μέσα στο καλοκαίρι, κάποιες από τις οποίες είναι sold out. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα και δικές του πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος μέχρι τώρα έπαιρνε 1.5000 με 2.000 ευρώ, μαζί με τους μουσικούς. «Αυτή τη στιγμή από ό,τι γνωρίζω η πρόθεσή του είναι να ζητήσει 5.000 τη συνευλία με κάποια έξτρα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε: «Ανεβαίνουν οι μετοχές του και τηλεοπτικά θα δεχτεί τις επόμενες μέρες πρόταση από την Barking Well Media, την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Kοκλώνη. Tον θέλει και μία άλλη εταιρεία για ριάλιτι. Μαθαίνω ότι τον θέλουν για το Fame Story, όχι για κριτική επιτροπή ούτε για παρουσιαστή. Τον θέλουν για κάποιο ρόλο μέσα στη Μουσική Ακαδημία. Δάσκαλος φωνητικής, θα δούμε. Εχει ξανασυνεργαστεί με τον Νίκο Κοκλώνη στο «Just The Two Of Us» και μπορεί να τον δούμε και πάλι με τον Αλέξη Παππά.

Ο Αλέξης Παππάς έκλεισε στην Barking Well, δεν έχει υπογράψει ακόμη. Έχει πάρει άδεια από την Acun Medya και έχει έρθει σε πλήρη συνεννόηση για την αποδέσμευσή του. Μένει να δούμε αν θα γίνει το ίδιο και με τον Τριαντάφυλλο. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν θα τους δούμε μαζί σε μουσικό ριάλιτι».

Γιώργος Λιανός: Μόνο ο Παπανδρέου είχε γυρίσει σαν τον Ντάφυ

O παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera και τόνισε: «Μόνο ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε γυρίσει σαν τον Ντάφυ, μόνο ο Ανδρέας. Τι χαμός έγινε. Το πιστόλι του δεν κάνει λάθη. Δυνατό comeback, έκανε…revιval» και συνέχισε λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορ: «Οι δυο της παραγωγής είναι καλά εκπαιδευμένοι με την μέθοδο “Μοσάντ”». Ο Λιανός πρόσθεσε ότι του άρεσε που ο Ντάφυ έκανε στόρι στο Instagram και ήταν στο σπίτι του, έβλεπε το Survivor και το ζούσε! «Πάνω στην ώρα βγήκε, τώρα που θα ξεκινήσουν τα λαϊβάκια…» είπε.